Ce fel de husa Samsung Galaxy S5 trebuie sa folosesti

Telefonul mobil Samsung Galaxy S5 are nevoie de protectie la socuri si zgarieturi. Ce fel de husa Samsung Galaxy S5 trebuie sa folosim pentru a ne proteja pretiosul gadget de buzunar.

husa samsung galaxy s5

Ce fel de husa Samsung Galaxy S5 folosesti?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare am facut un mic studiu in situatia vanzarilor magazinelor virtuale. Cele mai vandute acceorii telefoane mobile pentru telefoanele din gama S5 sunt huse Samsung Galaxy S5 de tip flip wallet, negre. Aceste huse protejeaza in totalitate telefonul, atat capacul din spate si marginile datorita partii din silicon a husei, dar si ecranul, datorita partii mobile fabricate din piele sintetica (PU).

Pe locul doi in vanzarile de accesorii pentru protectia telefoanelor mobile se gasesc foliile de protectie pentru ecran. Acestea protejeaza de zgarieturi dar cresc cu mult rezistenta ecranului la socuri, izbituri si caderi de la mica inaltime.

Locul al treilea in topul vanzarilor de accesorii telefoane mobile din gama S5 sunt husele din silicon de tip carapace (shell) care protejeaza spatele si lateralele telefonului mobil.

Ce fel de Husa Samsung Galaxy S5 se recomanda?

Recomandarea husei pentru telefonul mobil se face in functie de modul de utilizare al telefonului.

Husa Samsung Galaxy S5 de tip portofel este foarte buna pentru persoanele care tin telefonul in buzunar sau poseta, pentru ca protejeaza toata suprafata telefonului de contactul cu celelalte obiecte cu care este transportat.

Folosit ca unica metoda de protectie, folia de protectie pentru ecran este buna an cazul persoanelor care pastreaza telefonul in buzunar, fara alte obiecte in jur. Din obiceiurile lor ar trebui sa lipseasca plasarea telefonului pe masa atunci cand se aseaza.

Husele de tip shell (carapace) sunt foarte bune pentru ca adauga un strat protector atat capacului din spate dar si lateralelor telefonului. Acestea protejeaza de zgarieturi dar cel mai mare avantaj al lor este protectia la socuri si lovituri. Husele de tip shell sunt cele mai bine folosite in prezenta unei folii de protectie pentru ecran, combinandu-se perfect una cu alta.

Pentru persoanele care folosesc telefonul in medii murdare, de tip hale industriale sau service auto exista huse speciale care inchid telefonul ermetic, pastrand totusi responsivitatea ecranului tactil si calitatea imaginii de pe afisaj.

Husa telefonului ajuta la aspectul estetic

Unele huse pentru telefoanele mobile sunt construite cu aspectul estetic in minte, factorul protector fiind pe planul secundar. Aceste huse dau telefonului un nou look, de obicei pentru a se asorta cu costumatia sau starea de spirit a posesorului.

Magazinul online Netler vine cu o oferta de husa Samsung Galaxy S5 care nu doar ca da un aspect de lux telefonului dar adauga si un strat protector.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *