Intra in contact cu tehnicienii Servrad S.R.L. Suceava. Lasa-ne un mesaj folosind formularul de contact urmator si te vom contacta in cel mai scurt timp. Noi raspundem la mesaje aproape instant, non stop, 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamina. Iti multumim pentru increderea acordata.

Vrei sa ne transmiti ceva? Nu-ti merge calculatorul si ai nevoie de un service calculatoare in Suceava? Ai nevoie de ajutor cu reteaua de calculatoare?

Contacteaza-ne. Oricare ar fi problema noi te putem ajuta.

Mesajul tau va fi receptionat de catre unul dintre tehnicienii nostri de servici si vei fi contactat imediat cu o solutie pentru problema expusa.

Suntem deschisi la colaborare pe diferite domenii de activitate ca reparatii calculatoare, depanarea problemelor retelei de calculatoare, programare si servicii de mentenanta centrale telefonice Panasonic si circuite de telefonie fixa, depanarea problemelor de pierderea semnalului pe cablul CATV.

Orice probleme aveti, va rugam sa ne lasati un mesaj si beneficiati de consultanta gratuita.

Serviciul de reparatii calculatoare Suceava oferit de societatea noastra va pune la dispozitie un tehnician IT ce va poate repara calculatorul chiar la domiciliul sau sediul dumneavoastra, fara a fi nevoie sa transportati calculatorul la sediul unei firme de service calculatoare.

Societatea noastra isi desfasoara activitatea oriunde are clientul nevoie. S.C. Servrad S.R.L. Suceava dispune de tehnicieni IT cu experienta ce se pot deplasa pe raza intregului judet pentru a remedia orice defectiuni.

Va multumim pentru mesaj.