Cu ce se curata pielea ecologica

Canapelele din piele dau o nota de lux sufrageriei noastre. Aflam in continuare cu ce se curata pielea ecologica. Chiar daca sunt rezistente si foarte usor de intretinut canapelele din piele ecologica au si ele nevoie de intretinere si curatare.

cu ce se curata pielea ecologica foarte simplu

Cu ce se curata pielea ecologica

Pielea ecologica se curata saptamanal cu o carpa moale din bumbac. Daca se doreste curatarea unor pete foarte usoare carpa se poate imbiba usor in apa sau solutie foarte slaba de apa si sapun lichid. Pentru a nu risca sa distrugeti pielea ecologica, cel mai bine este sa folositi solutii special concepute pentru intretinerea si curatarea pielii.

Carpa pentru curatarea sau stergerea pielii ecologice trebuie sa nu fie abraziva. Cand curatam o canapea de culoare deschisa (alb, bej) vom alege neaparat o carpa deschisa la culoare de asemenea.

Unele tipuri de piele ecologica nu permit folosirea de substante pentru intretinere ci doar stergerea cu o carpa uscata. In aceasta categorie intra pielea ecologica vopsita cu anilina. Alte tipuri de piele ecologica trebuie hidratate cu substante speciale pentru a evita deteriorarea si aparitia crapaturilor. In acelasi timp hidratarea va face pielea ecologica sa arate mult mai bine, recapatandu-si luciul si/sau culoarea vibranta originala.

Guma de mestecat si petele de mancare nu se curata de pe pielea ecologica prin razuire. Se recomanda evitarea contactului cu pielea a oricarui obiect ascutit, care taie sau zgarie. Razuirea cu obiecte contondente nu este o solutie pentru indepartarea gumei de mestecat. Resturi de mancare precum si guma de mestecat se vor indeparta folosind un cub de gheata invelit intr-o carpa, cu care se rade usor, de la exterior spre interior. Temperatura scazuta va intari guma sau resturile de mancare, facilitand indepartarea intr-o singura bucata.

Pantofii din piele ecologica se pieriaza cu o perie speciala pentru piele. Cu o carpa moale imbibata foarte usor in solutie slaba de sapun lichid si apa se sterge mizeria si praful, dupa care usuca stergand cu o carpa uscata. La urma aplica lapte doina, ulei pentru bebelusi sau solutie speciala pentru curatarea pielii sintetice.

Pentru curatarea petelor de pix citeste asta.

O solutie foarte buna pentru a curata piele ecologica este Deterpel de la Kimicar. Acesta solutie contine atat detergent cat si agenti pentru intretinerea pielii si poate curata atat piele naturala cat si piele ecologica si vinilin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *