Generator curent Honda EM 5500 CXS

Generatorul de curent Honda EM 5500 CXS furnizeaza o putere de 5500w.Curentul electric este furnizat atat in110V cat si 230V. Generatorul este echipat cu un motor in 4 timpi, cu pornire electrica sau manuala si sistem de avertizare cand nivelul uleiului de ungere este scazut.

Generatorul de curent Honda EM 5500CXS poate fi folosit ca sursa independenta de electricitate atat in gospodarie cat si in spatiile industriale.

Honda EM 5500 CXS furnizeaza o tensiune stabila de 230V la 50Hz sau 110V la 60Hz datorita circuitului AVR integrat. Generatorul este capabil sa furnizeze o putere continua de 5KVA, putand atinge un maxim de 5,5KVA

Pornirea electrica, dar si manuala si faptul ca este alimentat cu benzina fac ca agest generator de curent sa fie excelent pentru conditiile vitrege de iarna. Capacitatea rezervorului de benzina de 25 litri face ca acest generator de curent electric sa aiba o autonomie de 7,1 ore la o solicitare de 75% sau 11,4 ore la o incarcare de 50%.

Motorul, produs de Honda, este in 4 timpi, cu un singur cilindru cu capacitatea (cilindreea) de 389 cmc. Uleiul de ungere folosit este de tip 15W40. Racirea motorului acestui generator de curent este pe aer. Nivelul de zgomot la o distanta de 7 metri este de aproximativ 71 decibeli.

Honda EM 5500 CXS este un generator de curent pe benzina cu un consum maxim de carburant de 3,7 litri pe ora. Tipul de carburant folosit este benzina fara plumb. Capacitatea baii de ulei este de 1,1 litri.

Mai mult, generatorul de curent Honda EM 5500 CXS are si iesire de tensiune de 12V.

Ca echipare putem mentiona sistemul de stabilizare a tensiunii AVR, siguranta automata de 23A, 2 prize de curent alternativ, filtru de carburant si filtru de aer, alarma la scaderea nivelului uleiului in baia de ungere, rezervor de carburant marit si voltmetru.

Generatorul de curent Honda EM 5500 CXS este dotat cu sistemul de decompresie mecanica Easy Start. Motorul in 4 timpi este de tip Honda OHV cu supape in capul pistonului, ceea ce face ca generatorul de curent sa aiba un consum cu pana la 30% mai mic decat generatoarele cu motor traditional cu supape laterale.

Acest generator de curent este dotat cu un cadru deschis care faciliteaza transportul. Greutatea, fara combustibil este de 96Kg.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *