Top 3 cele mai bune telefoane in anul 2016

Cele mai bune telefoane nu sunt neaparat si cele mai scumpe. In anul 2016 avem telefoane cu dotari de invidiat la preturi pe masura si telefoane performante, cu preturi mai mici dar chiar si de doua ori mai puternice.

cele mai bune telefoane

Cele mai bune telefoane 2016

Va ofer in continuare un top al celor 15 cele mai bune telefoane din 2016.

Cele mai bune telefoane – Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 Edge este unul dintre cele mai bune dispozitive Android de pe piata. Afisajul curbatde 5,1 inch Super Amoled, cu o rezolutie de 1440×2560 pixeli, vine cu functii extra fata de varianta predecesoare Galaxy S6. Pe marginea curbata se pot vedea ora, mesaje de notificare si contactele recente, fara a porni tot displayul.

Camera Sony IMX240 de 16 MegaPixeli cu care este dotat este una dintre cele mai rapide din lume la ora actuala rivalizand cu succes impotriva aparatului foto al telefoanelor iPhone, in special in conditiile de lumina scazuta.

Procesorul sau Exynos 7420 este cu 56% mai rapid decat procesorul A8 din iPhone 6 si cu 15% decat Qualcomm Snapdragon 810 ce poate fi intalnit la HTC One M9, LG G Flex 2 si multe alte telefoane smart din 2015.

Alte dotari care fac din Galaxy S6 Edge unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2016 sunt: sistemul incorporat Samsung Pay, scannerul de amprenta, camera frontala de 5 megapixeli.

Cele mai bune telefoane – Sony Xperia Z5 Premium

Cu o rezolutie de 2160 x 2840 cei de la Sony au introdus primul telefon cu afisaj 4K. Motorul Sony X-Reality transforma continutul media HD in 4K pentru a obtine imagini incredibile pe afisajul acestui telefon.

Camera de 23 MegaPixeli a lui Sony Xperia Z5 are un autofocus foarte rapid (de 0,03 secunde) si se comporta foarte bine in conditii de lumina redusa.

Sony Xperia Z5 functioneaza 2 zile cu o singura incarcare a bateriei de 3430 mAh.

Cele mai bune telefoane – iPhone 6S Plus

Mai mare si mai greu decat telefoanele predecesoare de la Apple, iPhone 6S Plus este dotat cu o baterie de 2750 mAh, camera frontala de 12 MegaPixel (5 MegaPixel spate), un display HD (1080×1920) de 5,5inch, tehnologie 3D Touch si video 4K, totul sub platforma Apple IOS9.

Camera iPhonului 6S Plus foloseste tehnologia „deep trench isolation”, datorita careia este capabila sa faca poze cu zgomot mult mai mic in conditii de lumina scazuta. Aceeasi tehnologie este folosita si de catre senzorii Isocell de la Samsung, folositi in Galaxy S6 si Galaxy Note 5.

Tehnologia 3D Touch permite un nou nivel de interactiune cu telefonul, prin masurarea presiunii aplicata displayului.

„Hey Siri” functioneaza fara a fi nevoie o conectare la incarcator si accepta comanda vocala a telefonului si citirea cu voce sintetizata a mesajelor.

Confectionata din aliaj de aluminiu, carcasa lui iPhone 6S plus este proiectata sa nu se mai indoaie.

Concluzie – cele mai bune telefoane 2016

Topul 3 cele mai bune telefoane ale anului 2016 este tinut de Samsung, Sony si Apple, toate cele trei companii avand produse care exceleaza prin inovatie si design.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *