3 Cele mai bune pompe submersibile cu preturi accesibile

Pompele submersibile sunt ideale pentru alimentarea cu apa din fantani sau bazine de mare adancime. In acest articolva prezint 3 cele mai bune pompe submersibile din comert la ora actuala.

Pompa submersibila Einhell Eco Power RG-DP 4525

Aceasta pompa submersibila de la Einhell este capabila sa livreze 10.000 litri de litri pe ora, la un consum de 390 wati.

Pompa Einhell Eco Power RG-DP 4525 poate fi folosita atat in fantani, pentru alimentarea cu apa potabila, cat si in drenarea apelor murdare.

Gura de refulare, pentru conectarea futrunului cu adaptor de 25mm este situata in partea superioara si are un cablu de alimentare de 10 metri.

Corpul pompei este confectionat dintr-un material plastic rezistent la socuri. Pentru usurinta transportarii pompei, in partea superioara este dotata cu maner.

La o putere consumata denumai 390 de wati, pompa submersibila Einhell Eco Power RG-DP 4525 este capabila sa aspire apa de la o adancime maxima de 8 metri si sa livreze o coloana de apa inalta de 6 metri. Functionarea este silentioasa.

Pompa are in dotare un intrerupator cu flotor pentru avitarea functionarii in gol. Dimensiunea maxima a impuritatilor admise este de 25mm. Greutatea este de 5,4 kilograme.

Capabila sa pompeze atat apa curata dar si ape murdare, aceasta este cea mai achizitionata pompa din gama pompe submersibile, datorita volumului considerabil mai mare de apa refulata.

Pompa submersibila Einhell Eco Power RG-DP 4525 poate fi achizitionata de la Emag, la un pret redus de la 384 lei la304 lei, la care se ofera transport gratuit si o garantie de 24 luni.

Pompa submersibila VERK V4P-550A

VERK V4P-550A este una dintre cele mai bune pompe submersibilepentrufantani sau bazine de mare adancime, fiind usor de manevrat, cu un consum de 500 wati.

Datorita adancimii maxime de scufundate si a inaltimii de livrare mari, aceasta pompa este ideala asigurarii necesarului de apa de uz casnic si pentru irigarea culturilor.

Debitul livrat de pompa VERK V4P-550A este de aproximatix 2100 litri pe ora (30 litri pe minut) la o adancime maxima de scufundare de 15 metri si o inaltime de livrare de 50 metri. Un plus categoric pentru aceasta pompa este ca nu are o limita inferioara pentru adancimea de scufundare, consumul de putere fiind direct proportionat cu inaltimea de ridicare a apei.

Continutul maxim de nisip in apa este de 3%. Pompa VERK este echipata cu un cablu de 15 metri si cantareste 10 kilograme.

Diametrul conectorului pentru furtunul de refulare este de 2,54 cm (1 inch).

Pompa submersibila VERK V4P-550A poate fi achizitionata de la Scule Stern la un pret de 249 lei, fiind alegerea cea mai buna de pompe submersibile considerand raportul caracteristici – pret.

Pompa submersibila JAR 4×85

Produsa in Romania de Tricomserv, pompa submersibila JAR 4×85 face fataconditiilor deosebite. Cu un consum de 870 wati, pompa JAR este capabila sa furnizeze 1,7 metri cubi pe ora, la o inaltime de pompare de pana la 85 metri.

Diametrul furtunului de refulare este de 2.54 centimetri (1 inch). Granulatia maxima nisipului din apa este de 100 grame la un metru cub. Cablul de alimentare este de 20 metri.

JAR 4×85 poate lucra singura sauin regim hidrofor cu pompa submersibila, adaugand la instalatie un presostat hidrofor, manometru, vas de expansiune si supapa cu sens.

Cu o inaltime mare de pompare, JAR 4×85 este alegerea perfecta pentru clientii de pompe submersibile cu cerinte mari in ceea ce priveste inaltimea si presiunea coloanei de apa.

Pompa submersibila JAR 4×85 poate fi achizitionata la un pret de 398 lei, de la Travandi, si beneficiaza de o garantie de 3 ani.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *