Cumpara aer conditionat ieftin cu montaj inclus si transport gratuit

Pentru ca a venit sezonul fierbinte, in continuare vom vedea unde gasim un aparat de aer conditionat ieftin cu montaj inclus.

aer conditionat ieftin cu montaj inclus

Aer conditionat ieftin cu montaj inclus

Odata cu instalarea caniculei cu totii suntem in cautarea confortului termic si ajungem la aceeasi concluzie: achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Principala problema este ca aceste aparate nu sunt chiar atat de ieftine si pe langa achizitia propriu-zisa mai este nevoie de achizitionarea unui kit de instalare si de plata manoperei de montaj.

Pentru a veni in intampinarea clientilor unii comercianti vin cu o oferta de nerefuzat, si anume, aer conditionat ieftin cu montaj inclus.

Nordstar KFR-25GW/AGX1c comercializat de aparate de aer conditionat punct ro la un pret de 1330 Lei este un aparat de aer conditionat ieftin cu montaj inclus. Puterea lui de racire este de 9000 BTU avand un debit maxim de aer de 550 m3/h. In pretul listat pe situl lor intra taxa TVA, montajul si transportul gratuit in Bucuresti si localitatile limitrofe.

Superklima [punct] ro comercializeaza si ei aer conditionat ieftin cu montaj inclus. Cel mai ieftin de pe situl lor este aparatul de aer conditionat Osaka OHW09IG5 la un pret de 1500 Lei. Acest aparat dispune de o putere de 9000 BTU cu tehnologie inverter, montaj gratuit in limita a 3 metri liniari de conducte, transport gratuit in Bucuresti si Ilfov pe o raza de 10 Km. Osaka OHW09IG5 este un aparat de aer conditionat ieftin cu montaj inclus ce produce un nivel de zgomot redus, de doar 40 decibeli la interior.

GREE LomoA1 inverter 9000 B.T.U este un alt aparat de aer conditionat ieftin cu montaj inclus comercializat de catre coverex [punct] ro la un pret de 1578 Lei. Facand parte din clasa energetica A++, aparatul de aer conditionat Gree LoloA1 este dotat cu functii de Temporizator, dezghetare inteligenta, mod turbo si autodiagnoza. Kitul de instalare este inclus in pret.

Dupa cum se poate observa in general aparatele de aer conditionat ieftin cu montaj inclus sunt mult mai ieftine cand sunt cumparate fara montaj inclus. De obicei montajul este in jur de 200 – 250 Lei. Scazand acest pret de montaj din pretul oferit cu montaj inclus, si scazand si 250 – 300 lei echivalentul unui kit de instalare vom obtine un pret competitiv cu preturile din magazinele care nu ofera montaj gratuit.

De cele mai multe ori pretul montajului gratuit este ascuns in pretul de achizitie al produsului. Se economiseste mai mult cand se cumpara aparatul de aer conditionat si se contracteaza separat montajul decat sa se cumpere un aparat de aer conditionat ieftin cu montaj inclus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *