Aer conditionat inverter cu montaj inclus la cel mai mic pret

Simti ca te topeste caldura? Daca da, ai o singura optiune. Cumpara un aparat de aer conditionat inverter cu montaj inclus si iti regasesti confortul termic facand economie cu pretul de montaj.

aer conditionat inverter cu montaj inclus

Aer conditionat inverter cu montaj inclus la cel mai mic pret

Azi discutam despre ofertele unor magazine online si offline ce comercializeaza aparate de aer conditionat inverter cu montaj inclus si livrare gratuita in Bucuresti si imprejurimi.

GREEGWH12NB este un aparat de aer conditionat inverter cu montaj inclus pus in vanzare de catre aerconditionat-shop [punct] ro la un pret de 1788 lei. Cu 5 ani de garantie si montaj gratuit acest aparat de aer conditionat are o capacitate de racire de 12000 BTU facand parte din clasa energetica A. Cu un nivel de zgomot de 47db la exterior si maxim 35db la interior acest aparat de aer conditionat inverter cu montaj inclus are un debit de aer de 550 m3/h si este capabil sa extraga din aer 1,7l/h prin functia de dezumidificare.

Neo 12000 BTU 12KACS-EQC09LIH este pus la vanzare de catre aerconditionatieftin [punct] ro la un pret de 1250 Lei. Acesta nu este un aer conditionat inverter cu montaj inclus de tip split cu o putere de racire / incalzire de 12000 BTU, avand compresorul de tip traditional, rotativ. Cu o putere consumata la racire de 1120 Wh acest aparat de aer conditionat se incadreaza in clasa A de consum. Nivelul de zgomot produs la exterior este de 56 db iar la interior de 39 db la nivelul maxim de ventilatie avand un debit de aer de 550 m3/h. Vanzatorul sustine ca montajul este gratuit dar si transportul, traseul frigorific si TVA-ul sunt incluse in pretul afisat.

Un aparat de aer conditionat inverter cu montaj inclus este si Haier 12000 BTU inverter HSU 12HDA103/R2. La un pret de 1690 Lei listat pe www [punct] aerconditionatoeftin [punct] ro acest aparat de aer conditionat este situat in clasa A de consum energetic. Functiile de care dispune: Racire, incalzire, dezumidificare, mod automat, Ventilatie si este dotat cu filtru ESF si filtru anti-praf. Acest aparat de aer conditionat are un debit maxim de 650 m3/h cu un zgomot de maxim 45 db la interior si 55 la exterior. Lungimea maxima acceptata pentru traseul frigorific este de 10 metri.

Iata 3 optiuni de aer conditionat inverter cu montaj inclus. Bineinteles ca pretul manoperei de instalare se reflecta in pretul de achizitie al aparatului de aer conditionat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *