Bratara Pokemon GO Plus te ajuta la vanatoarea de Pokemoni

Cu mai mult de 500 de milioane de descarcaci jocul Pokemon GO a devenit un fenomen. De cand a fost lansat in iulie, utilizatorii sai au parcurs deja 4,6 miliarde de kilometri. Acum compania Niantic impreuna cu Nintendo ies pe piata cu bratara Pokemon GO Plus, un accesoriu care ajuta vanatorii de Pokemoni in cursa lor dupa ravnitele trofee.

bratara pokemon go plus

Bratara Pokemon GO Plus

Conectata la telefonul mobil prin semnale Bluetooth, bratara Pokemon GO Plus este un mic echipament electronic ce alerteaza vanatorul de pokemoni ori de cate ori acesta este aproape de un PokeStop fara a fi nevoie sa scoata telefonul din buzunar.

Creatorii bratarii Pokemon GO Plus sustin ca, folosind acest nou accesoriu, jucatorii de Pokemon GO vor fi mult mai receptivi la interactiunea cu mediul inconjurator (familie, prieteni, etc.) pentru ca nu mai trebuie sa priveasca ecranul in mod continuu.

Cand vanatorul de Pokemoni trece pe langa un PokeStop bratara Pokemon GO Plus vibreaza si emite semnale luminoase care alerteaza jucatorul. Totodata vanatorul poate culege ceea ce cade printr-o simpla apasare a butonului de pe bratara.

La fel cum se intampla pe telefon, jocul Pokemon GO trimite un semnal prin Bluetooth catre bratara Pokemon GO Plus iar aceasta va vibra cand in apropiere se ascunde un Pokemon. Prinderea pokemonului se face printr-o simpla apasare a butonului bratarii iar bratara va raspunde cu o vibratie daca Pokemonul a fost capturat.

Pretul bratarii Pokemon GO Plus

Pretul Bratarii Pokemon GO Plus este de 35 dolari (aproximativ 160 lei). La acest pret se pot adauga si cheltuieli de transport, in functie de magazinul de unde se comanda.

De mentionat ca pana acum deja sau achizitionat toate dispozitivele disponibile cu precomanda. Nintendo lucreaza intens pentru realizarea unui stoc suficient cererii. Pana atunci vanzatori neautorizati vand bratara Pokemon GO Plus cu precomanda pe situri gen eBay la preturi de pana la 3 ori mai mari.

Deocamdata magazinul virtual Nintendo Pokemon afiseaza lipsa stocului pentru bratara.

Pana achizitionati bratara Pokemon GO Plus va urez mult noroc la vanatoare de pokemoni in varianta clasica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *