Care este cel mai performant telefon din lume

Tragem cu ochiul in competitia telefoanelor pentru a afla care este cel mai performant telefon din lume. Marile companii producatoare de telefoane lanseaza telefoane noi la preturi exagerate in timp ce pe piata avem telefoane de doua ori mai puternice.

cel mai performant telefon din lume

Cel mai performant telefon din lume

Daca pentru cativa ani lupta pentru cel mai performant telefon din lume era dusa intre Apple si Samsung cu variantele lor iPhone si Galaxy S, iata ca in ultimii doi ani in competitie au intrat si branduri ca Asus, LG si HTC. Chiar si gigantul Google, care detine cel mai puternic motor de cautare la ora actuala a lansat telefonul Google Nexus 6.

Pentru a face o comparatie intre telefoane, se folosesc diferite benchmarkuri care iau in calcul factori ca viteza retelei WiFi, a procesorului grafic, a memoriei RAM, viteza de editare video, performantele din jocuri (in special in jocul Asphalt 8), timpul cat poate sta pe baterie, cat poate sta pe baterie cu camera pornita si bineinteles timpul de convorbire cu o incarcare a bateriei.

Telefoanele care au intrat in lupta pentru cel mai performant telefon din lume sunt: Asus ZenFone2, Google Nexus 6, HTC One M9, Apple iPhone 6, LG G4 si Samsung Galaxy S6.

Luand in calcul toti factorii cel mai performant telefon din lume a fost declarat telefonul Samsung Galaxy S6 care a intrecut celelalte telefoane la aproape toate capitolele printre care si viteza in jocuri video, memorie, editare grafica.

In urma testarilor efectuate s-a stabilit ca telefonul LG G4 are cel mai mare timp de functionare pe baterie cu camera pornita. Apple iPhone a realizat performante egale cu Samsung Galaxy S6 in testele de jocuri grafice.

Cu toate ca nu este cel mai puternic, HTC One M9 stabileste cele mai bune scoruri in randarile 3D realizate cu 3DMark Ice Storm Unlimited.

In competitia pentru cel mai performant telefon din lume a intrat de curand si compania chineza Xiaomi. Telefoanele Xiaomi sunt produse in general pentru utilizatorii din China dar pot fi folosite cu succes oriunde in lume. Preturile telefoanelor Xiaomi sunt mai mici decat a majoritatii telefoanelor din aceeasi gama de pe piata, oferind performante de invidiat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *