Care sunt cele mai bune aparate auditive din lume

Pierderea auzului nu tine cont de varsta, religie sau sex. Cu toti ne confruntam mai repede sau mai tarziu cu aceasta problema care se instaleaza gradual, fara durere sau disconfort. Stiai ca cele mai bune aparate auditive sunt la discretia oricui?

care sunt cele mai bune aparate auditive din lume

Care sunt cele mai bune aparate auditive din lume

Pierderea auzului intervine treptat, fara sa ne dam seama. Cei dragi se obisnuiesc si se adapteaza situatiei fara sa-si dea seama. Sau, daca isi dau seama unii prefera sa nu spuna lucrurilor pe nume pentru a nu supara sau leza orgolii.

De cele mai multe ori teama de preturi exagerate determina amanarea cumpararii unui aparat auditiv. Nu toata lumea stie ca un aparat auditiv poate fi cumparat la un pret de aproximativ 50 lei. Si majoritatea celor cu probleme de auz nu au nevoie de cele mai bune aparate din lume, care bineinteles ca sunt mai scumpe.

Am incercat sa clasez cele mai bune aparate auditive din lume dupa numarul de comentarii si pareri lasate de utilizatorii aparatelor auditive in cauza.

Locul 1

Apatatele auditive Miracle Ear – Cu cele mai multe pareri bune, Miracle Ear (urechea miracol) produce aparate auditive de 65 de ani. Cei de la Miracle Ear? produc aparate auditive discrete, confortabile, care pot fi reglate conform necesitatii fiecarui purtator.

Locul 2

Zounds – Locul doi in topul cu cele mai bune aparatelor auditive este ocupat de aparatele zounds. Zounds a fost creat de un tata de copil cu probleme auditive, care si-a promis sa aline problemele celor care sufera de aceeasi problema ca si copilul sau. Aparatele auditive Zounds folosesc tehnologie avansata pentru imbunatatirea calitatii sunetului folosind diferite tipuri de difuzoare si sisteme de comunicatii. Cei de la Zounds isi propun sa ofere lumii aparate auditive de inalta performanta la preturi accesibile tuturor.

Locul 3

Beltone – Infiintata in 1940 in Chicago, Beltone tine locul al patrulea in topul cu cele mai bune aparate auditive. In prezent cei de la Beltone au 1500 sucursale in 27 de tari. Aparatele Beltone sunt destinate in special persoanelor cu probleme de auz cu varsta de peste 50 de ani.

Locul 4

ReSound – Aparatele auditive ReSound sunt produse de o companie infiintata in 1943. Aparatele auditive de ReSound se bazeaza pe tehnologie de ultima generatie ce realizeaza conectivitatea dispozitivele smartphone. Pe locul patru intre cele mai bune aparate auditive, aparatele auditive ReSound sunt proiectate pentru a fi controlate cu o singura atingere de buton prin aplicatii pe telefoanele mobile. Tot aparatele auditive ReSound sunt construite petru a se conecta cu nenumarate sisteme de comunicatii fara fir.

Locul 5

Compania Phonak a fost infiintata in 1947 in Elvetia. Aparatele auditive Phonak sunt destinate atat copiilor cat si adultilor cu probleme de pierderea auzului. Compania Phonak are o retea de distributie internationala foarte mare.

Cu toate ca Phonak este pe locul 5 in topul cu cele mai bune aparate auditive, in ultimul timp tot mai muti raporteaza ca nu ai putut lua legatura cu ei din diverse motive.

Locul 6

Oticon – Aparate auditive cu o traditie care a inceput acum mai mult de 104 ani. Compania de? aparate auditive Oticon a fost infiintata in Danemarca. Oticon produce aparatele auditive pentru persoane de toate varstele. Doar pe locul al saselea in topul nostru, dar in crestere, aparatele auditive oticon fiind apreciate de foarte multi din intreaga lume.

Locul 7

Windex – Pe locul al saptelea intre cele mai bune aparate auditive, aparatele Windex sunt destinate atat copiilor cat si adultilor. Si aceasta firma a fost infiintata tot in Danemarca, indreptandu-si atentia in special inspre piata din statele unite. Windex produce aparate auditive ce folosesc tehnologii de comunicatie de ultima generatie ca bluetooth.

Locul 8

Costco Hearing Aid – Cu puncte de lucru in Statele Unite, aparatele Costco sunt accesibile ca pret si proiectate sa se potriveasca oricui. Dupa un test auditiv gratuit persoanele cu probleme de pierderea auzului pot opta intre diverse modele. Parerile sunt impartite si in privinta acestui brand de aparate auditive.

Locul 9

Starkey – Aparatele auditive Starkey folosesc nanotehnologie. Starkey are o retea internationala de distributie. Pe locul noua in topul cu cele mai bune aparate auditive, Starkey se bucura de foarte multe aprecieri din partea utilizatorilor.

Locul 10

MDHearingAid – pe locul 10 in topul nostru, aceasta companie este americana, din Chicago. Parerile despre aparatele lor auditive sunt si pro, dar si contra.

In final doresc sa va spun ca toate aceste aparate auditive enumerate mai sus au preturi exagerate, comparativ cu portofelul populatiei din romania. Partea buna e ca majoritatea persoanelor cu probleme de auz nu au nevoie de un aparat auditiv care sa fie printre cele mai bune aparate auditive.

Foarte multe aparate auditive, cu nume necunoscute mondial, pot ajuta la eliminarea disconfortului cauzat de pierderea auzului. De cele mai multe ori un aparat auditiv la pret de 50 de lei poate face miracole si ar trebui incercat inainte de a cumpara unul din topul cu cele mai bune aparate auditive.

Latest Comments
  1. Marius 9 septembrie 2016
    • Servrad 10 septembrie 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *