Cele mai ieftine anvelope de vara noi – preturi si nume magazin

Cu toti am experimentat acel moment cand ai nevoie sa dai jos cauciucurile de iarna dar bugetul nu prea permite. Cumparand cele mai ieftine anvelope de vara noi iti vei reduce cheltuiala cu 200-250 lei in conditiile in care chiar si pentru o masina nu prea pretentioasa cauciucurile pot sa coste 800-850 lei, fara a mai lua in calcul si pretul de manopera petru schimbarea anvelopelor si echilibrare.

care sunt cele mai ieftine anvelope de vara noi si la ce preturi se gasesc in magazin

Cele mai ieftine anvelope de vara noi

Daca masina e mai sprintena probabil ca e echipata cu cauciucuri de viteza mai mare din gama H sau V. Acestea sunt cauciucuri de performanta, special construite pentru a se comporta bine la viteze mari de peste 180km/h. In acelasi timp sunt si ceva mai scumpe decat cauciucurile de vara obisnuite (medii) de tip T. Pe langa pretul de achizitie al cauciucurilor de vara mai trebuie sa tii cont si de pretul instalarii si echilibrarii, aproape 100 lei.

Cumparand cele mai ieftine anvelope de vara noi te va ajuta sa faci o economie insemnata, fiind constient ca nu ai nevoie de cauciucuri premium (sport) sau servicii de montare si echilibrare cu manusi albe (adica de fite).

Piata de cauciucuri de vara are din belsug cauciucuri performante si la preturi accesibile, care, cel mai important, sunt acceptate de standardele de siguranta impuse de lege.

In continuare vom trece in revista cele mai ieftine anvelope de vara noi, caracteristicile si preturile la care pot fi gasite. Vom discuta despre anvelopele 196 65 r15, cele mai mici fiind in general mai ieftine, direct proportional cu marimea.

Pentru studiul pietei despre cele mai ieftine anvelope de vara noi am intrat pe siturile best-tires.ro si anveloshop.ro. Desigur ca mai sunt si alte magazine online care vand anvelope, dar preturile acestor doua magazine sunt foarte bune si livrarea este de exceptie. Azi comanzi si maine primesti cauciucurile.

Anvelope de vara Kelly 195 65 R15 Kelly ST 91T

Fabricate de Goodyear in Franta anvelopele de vara Kelly 195 65 R15 se vand la 148lei. Fiind garantate 3 ani aceste anvelope au un factor de consum (E) si coeficient de aderenta (C) medii, fiind destul de silentioase (68 decibeli).

Chiar daca performantele de catalog ale anvelopelor Kelly sunt medii, fiind una dintre cele mai ieftine anvelope de vara noi, utilizatorii acestora au raportat o uzura relativ mica si comportament destul de bun la conditii de umiditate.

Anvelope de vara Fortune BORA FSR 801 195/95R15 91H

La doar 140 lei anvelopele de vara Fortuna Bora se claseaza si ele printre cele mai ieftine anvelope de vara noi. Acestea au un consum de carburant putin peste medie (clasa E) si un comportament la carosabil umed bun (clasa C). Nivelul de zgomot produs de aceste anvelope de buget este de doar 70 decibeli.

Anvelope de vara Tigar 195/65 R15 Prima 91H

Fabricate de Michelin Anvelopele de vara noi Tigar 195/65R15 sunt vandute la doar 150 lei avand o clasa de consum mare (F), un indice de franare mediu (C) si un nivel de zgomot mediu de 71 decibeli. Anvelopele Tigar sunt produse in Serbia si au o garantie de 3 ani.

Anvelope de vara Winrun R380 195/65 R15

Winrun sunt anvelope produse in China, din acest motiv fiind si destul de ieftine. Anvelopele de vara Winrun R380 195/65R15 se vand la doar 145 lei avand consumul de carburant in categoria E iar factorul de franare in clasa C, cu numai 70 decibeli de zgomot de rulare.

Chiar daca fac parte dintre cele mai ieftine anvelope de vara noi aceste cauciucuri au indicele de viteza V:240Km/h.

Anvelope de vara Sailun Atrezzo Elite 195/65R15 91H

Anvelopele Sailun sunt produse tot in China, intr-o zona unde atat cauciucul natural cat si mana de lucru ieftina se gasesc din abundenta. Cauciucurile Sailun Atrezzo Elite 195/65R15 91H sunt comercializate la un pret de 155 lei avand performante de catalog mai bune decat anvelopele pe care le-am prezentat pana acum. Pe langa un consum mai redus de combustibil (clasa C) aceste anvelope au si un factor de franare mai bun, fiind clasate in grupa B de franare pe carosabil umed si au un zgomot de doar 70 decibeli. Aceste anvelope sunt construite pentru viteze de pana la 210Km/h.

Anvelopele de vara Kingstar Road Fit SK70 195/65R15

Sunt produse de cunoscutul brand Hankook si sunt comercializate in Romania la doar 153 lei. Cu un zgomot de rulare de doar 71 decibeli aceste anvelope au un consum de combustibil putin peste medie (clasa E) si un factor de franare pe timp de ploaie mediu (clasa C).

Iata doar cateva dintre cele mai ieftine anvelope de vara noi. Desigur se gasesc si anvelope resapate care sunt cu mult mai ieftine, dar daca tineti la siguranta dumneavoastra e bine sa le evitati. Citeste in continuare cand se schimba cauciucurile de iarna un articol din care afli cand se pun cauciucurile de vara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *