Cu ce se curata vopseaua de par de pe piele

Pe langa neplacerile provocate de arsuri, mirosuri grele si timp pierdut, vopsitul pasului are si alte parti neplacute, ca petele de vopsea de par de pe pielea mainilor, de pe gat sau fata. Azi vom vedea cu ce se curata vopseaua de par de pe piele.

cu ce se curata vopseaua de par de pe piele

Cu ce se curata vopseaua de par de pe piele

Curatarea vopselei de par se face cu substante care distrug culoarea. Din acest motiv se recomanda mare atentie atunci cand se curata vopseaua de par de pe pielea imediat invecinata cu parul pentru.

Sa enumeram pe rand cu ce se curata vopseaua de par de pe piele. Majoritatea sunt produse ce se gasesc in mod obisnuit in orice baie sau bucatarie.

Bicarbonatul de Sodiu se poate folosi in amestec cu apa pentru a freca usor zona patata de vopsea de par. In loc de bicarbonat se poate folosi si tarate de grau sau ovaz amestecate cu apa si zahar. Pielea umezita in prealabil se freaca usor cu acestea pana vopseaua de par dispare.

Zeama de lamaie este buna pentru curatarea petelor de vopsea de par pentru ca nu numai ca decoloreaza dar si inalbeste.

Laptele are in compozitia lui compusi oranici care elimina pigmentii din vopseaua de par. Pare putin ciudat dar laptele se poate folosi si la curatarea petelor de pix de pe piele. Mai mult despre asta am scris in cu ce se curata pixul de pe piele ecologica si in cu ce se curata pixul de pe piele. Aplica lapte pe un disc demachiant, si aplica pe zona patata apasand usor. La urma clateste cu apa calda.

Si alcoolul poate fi folosit pentru a curata vopseaua de par de pe piele cu conditia ca pielea ta sa nu faca alergie la alcool. Poti folosi alcool sanitar, Mona, Doina, Carmol sau chiar aftershave.

Daca pielea ta nu suporta alcoolul poti incerca sa folosesti pasta de dinti cu granule pentru ca nu irita pielea. Aplica pasta de dinti pe un disc demachiant si freaca usor apoi clatesti cu apa rece.

Aplica vopsea de par pe pata (vopsea de acelasi tip bineinteles) si freaca usor cateva zecunde apoi clatesta cu apa. Oricat de curios suna, vopseaua de par contine substante ce dizolva vopseaua de par uscata.

Nu pot sa inchei articolul cu ce se curata vopseaua de par de pe piele fara sa spun ca preventia este cea mai buna metoda de a curata vopseaua de par de pe piele. In caz ca „planuiesti sa te patezi” adica de obicei si se intampla; poti preveni fixarea vopselei de par pe piele dandu-te inainte de vopsire cu vaselina cosmetica sau balsam de par. Uleiurile si grasimile din aceste produse vor impiedica patrunderea vopselei in porii pielii. Dupa vopsire sterge cu un disc demachiant si vei vedea ce usor se curata.

Daca te-ai patat deja poti folosi vaselina cosmetica pentru a curata pata. Aplica vaselina pe un disc demachiant si freaca usor zona. Cand discul incepe sa se coloreze ia altul curat cu care stergi vaselina impreuna cu vopseaua.

Cu ce se curata vopseaua de par de pe unghii

Bineinteles ca nu doar pielea se pateaza. Iata cu ce se curata vopseaua de par de pe unghii: Freci unghiile cu pulpa dintr-o felie de lamaie sau pasta de dinti. Pasta de dinti este cea mai la indemana si poate fi folosita pentru a curata petele de vopsea de par de peste tot.

Iata cu ce se curata vopseaua de par de pe piele si unghii usor si fara batai de cap cu produse prezente in orice casa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *