S.C. Servrad S.R.L. din Suceava este o firma privata cu profil tehnic ce doreste sa vina in sprijinul clientilor sai cu seriozitate si profesionalism.

despre servrad srl suceava

Despre Servrad S.R.L. Suceava

Societatea noastra va pune la dispozitie servicii de reparatii calculatoare, fara a fi nevoie sa va deplasati la sediul nostru. Tehnicienii nostri IT vor veni la sediul sau domiciliul dumneavoastra pentru a remedia defectiunea. Punctul nostru de plecare este municipiul Suceava dar ne deplasam oriunde este nevoie pe raza judetului Suceava si a celor invecinate.

Noi va putem ajuta cu lucruri banale, de la instalarea windows-ului si a driverelor, curatarea laptopului si pana la reconfigurarea totala a calculatorului.

Pentru a garanta clientilor ca sunt serviti cu prioritate, putem incheia contracte de service. Acestea va vor da garantia ca un tehnician de-al nostru va fi acolo, ori de cate ori aveti nevoie.

Societatea Servrad S.R.L. din Suceava, pe langa serviciile de service calculatoare, mai ofera si servicii de cablare si depanare retele de calculatoare. Fie ca e vorba doar de un switch, un cablu de retea cat5 sau o retea de peste 50 de calculatoare, tehnicienii nostri va vor ajuta.

Daca aveti o centrala telefonica Panasonic ce va deserveste afacerea, noi va putem programa si executa orice modificari asupra centralei telefonice si a retelei de telefonie fixa. Apelati la noi cu incredere.

Nu in ultimul rand, daca nu stiti de ce semnalul la TV este slab, si cu purici, noi va spunem cauza. Instalam pentru clientii nostri retele de cablu coaxial pentru televizor si oferim solutii pentru conectarea a mai multor televizoare pe acelasi cablu de intrare, fara a pierde din calitatea imaginii.

Pe scurt firma noastra Servrad S.R.L. Suceava va poate oferi urmatoarele servicii:

  • Reparatii Calculatoate in Suceava si imprejurimi
  • Service Calculatoare Suceava si tot judetul – facem si contracte de service
  • Cablare si reparatii retele de calculatoare
  • Cablare si depanare retele de cablu TV de apartament, casa, sediu, etc.
  • Service telefonie fixa cu centrale telefonice Panasonic

Veniti cu incredere la S.C. Servrad S.R.L. Suceava si tehnicienii nostri va vor servi cu cea mai mare placere.