Drujba de vanzare second hand – Super ieftin

Am o drujba de vanzare second hand marca Stihl si vreau s-o dau pentru ca nu mai am ce face cu ea. Drujba second hand este aproape noua si este inca in garantie. Toate piesele sunt originale. Lantul arata impecabil, fara urme de folosire indelungata.

Drujba stihl second hand este pe benzina. Motorul drujbei are 2,7 cai putere. Rezervorul de benzina este de 470ml iar cel de ulei de 200ml. Drujba second stihl 230 are o lungime de taiere de 35 cm iar greutatea este de doar 4,6Kg. Aceasta drujba sthil second hand de vanzare este prevazuta cu dispozitiv de ungere automata a lantului.

Drujba de vanzare second hand

drujba second hand

drujba stihl 230

Drujba stihl de vanzare second hand este perfecta atat pentru activitati pe langa casa, la pregatirea lemnului de foc sau curatarea pomilor din gradina, cat si la munca de exploatarea lemnului din padurile tinere cu arbori de pana la 35 cm grosime. Facand parte dintre drujbele usoare produse de Stihl, drujba second Stihl 230 vine in mai multe versiuni, cu pornire usoara, fara recul, sistem de intindere imediata a lantului si, echipata cu catalizator.

Sistemul de ungerea lantului este de ultima generatie. Pompa de ulei pentru ungere are reglaj pentru a asigura o cantitate redusa de ulei pentru ungere. Drujba Stihl 230 consuma in general jumatate din consumul mediu al altor drujbe.

Drujba stihl second hand de vanzare are sina cu dimensiunea de 35 centimetri. Cumparatorul va primi odata cu drujba o protectie pentru lama, o cheie combinata si un lant de rezerva.

Spre deosebire de o drujba electrica second hand, drujba second hand Stihl 230 este pe benzina, dandu-va libertatea de a ajunge la punctul de taiere fara a intinde cabluri sau un generator de curent.

Despre aceasta drujba second hand va mai pot spune ca are un motor in 2 timpi, cu capacitatea cilindrica de 45,4 centimetri cubi si are pornirea pe sfoara. Puterea dezvoltata de drujba second hand Stihl 230 este de aproximativ 2kW. Pentru alte detalii despre drujba, va rog sa cautati pe net, la firma producatorului.

In plus drujba are si buson la rezervor cu deschidere manuala, fara a utiliza alte unelte, pompa manuala pentru combustibil disponibila la degetul mare, si sistem de eliminarea vibratiilor.

Poti vedea care sunt cele mai bune drujbe aici.

Cu un sistem de comanda foarte confortabil, drujba este echipata cu comanda monobloc astfel ca mana dreapta va putea sta tot timpul pe maner. Lantul poate fi intins foarte usor de la roata de reglare de sub capacul lantului fara a fi nevoie de scule auxiliare.

Doritorii de pret pentru drujba de vanzare second hand pot sa o gaseasca pe siturile de anunturi. E posibil sa mai fie si alte marci de drujbe second hand de vanzare. Prietenii care a lucrat in exploatari pot sa va ghideze sau sa ofere cele mai bune preturi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *