Scrie un guest post pentru blogul Servrad si beneficiezi de expunere pentru blogul tau. Deja ai ajuns aici, deci sunt sigur ca deja stii care sunt avantajele guest postingului – asa cum o mana spala pe alta, tu iti promovezi blogul printr-un link de calitate do follow iar eu ma aleg cu un articol in plus in blogul meu.

guest post

Liber la Guest Post pe Servrad

Si, pentru ca oferta suna bine, voi trece in randurile urmatoare conditiile pentru acceptarea unui guest post. Nimic nu este batut in cuie, dar imaginea de ansamblu este urmatoarea:

 • Guest Postul trebuie sa fie scris in limba romana, fara diacritice. Prezentarea ta si / sau a blogului tau vor fi la sfarsitul articolului pe maxim 2 paragrafe unde poti include si o legatura. Rugamintea mea este sa fie o prezentare unica, ce nu a mai fost folosita in alte guest posturi pentru alte bloguri.
 • Articolul tau pentru guest post sa fie de cel putin 500 de cuvinte, fara prezentarea ta. Articolul sa nu contina linkuri catre alte resurse web.
 • Continut original – te rog sa nu copii si evita folosirea citatelor. Daca te hotarasti sa facem aceasta colaborare, te rog sa scrii un articol original. Daca descopar ca portiuni din guest post au fost copiate nu mai accept postarea si nici nu mai doresc sa continuam colaborarea. Articolul trebuie sa nu mai fie postat nicaieri, nici chiar pe blogul tau, nici dupa ce a fost postat aici.
 • Tema articolului – daca ai rasfoit blogul meu probabil ti-ai dat seama ca e un blog ce nu se axeaza pe o nisa. Tema generala a articolelor pe care le scriu este din domeniul tehnic. E bine ca articolul tau sa educe din punct de vedere tehnic cititorii. Te rog sa nu folosesti insinuari sau sa furnizezi informatii false.
 • Nu accept articole scrise haotic, doar pentru a ajunge la numarul minim de cuvinte. Nu accept keyword stuffing.
 • Daca doresti expunere mare trebuie sa folosesti tehnici SEO. Scrie un guest post de calitate. Construieste-ti articolul in jurul unui long tail keyword legat de nisa sau tema blogului / sitului tau. Foloseste acest long tail keyword in titlu, in primul paragraf, in ultimul paragraf si de 2-3 ori in continut.
 • Poti include intr-un articol din blogul tau o legatura sau referinta catre acest articol, dupe ce-l public, dar sa nu fie site-wide (foarte important pentru ca altfel vei fi penalizat de motoarele de cautare).
 • Situl tau trebuie sa fie functional. Nu accept guest post cu referinte spre situri ce contin pagini goale sau in constructie. Legatura creata trebuie sa dirijeze vizitatorii catre o resursa bogata in informatii.
 • Situl tau nu poate fi o ferma de clicuri sau sa cerseasca clicuri, sa nu contina text copiat din alte resurse de pe internet.
 • Nu voi accepta guest post daca situl tau contine sau are legatura cu: continut pentru adulti, violenta, rasism, hacking, vicii, arme, politica.
 • Doresc sa-mi trimiti un guest post corectat din punct de vedere gramatical si al exprimarii. Imi rezerv insa, dreptul de a-l revizui si face corecturi.
 • Dupa publicare voi include articolul rezultat din guest post si in canalele mele de social media, pentru a-i mari expunerea.

Uitandu-ma in urma, nu pot sa nu observ ca sunt putin exigent. Totusi este blogul meu si doresc sa construiesc un continut util cititorilor mei.

Deci, daca nu te-am speriat cu toate conditiile mele, poti sa-mi lasi un mesaj in pagina de contact sau imi poti scrie la contact [at] servrad [dot] ro. Daca deja ai un guest post pregatit, poti sa mi-l trimiti. Nu uita sa-mi dai si adresa ta de e-mail. Te voi contacta in cel mai scurt timp.

Dupa ce voi citi si revizui articolul tau, voi publica acest guest post in blogul meu, aici de fata, si te voi instiinta prin e-mail. Iti urez si imi doresc o colaborare fructuoasa pentru ambele parti. Spor la guest posting.