Instalare Windows Suceava

Ai nevoie sa instalezi windows pe calculator? Servrad – Reparatii Calculatoare Suceava te ajuta. Suna la numarul de telefon afisat in pagina de contact pentru a lua legatura cu noi. O instalare windows necesita aproximativ o ora. La acest timp se adauga timpul necesar instalarii driverelor precum si timpul necesar salvarii si restaurarii datelor de pe discul de system.

Daca ai in calculator un HDD si probabil este vechi iti propunem sa-l inlocuiesti cu un SSD. Aceasta operatiune ajuta foarte mult la cresterea vitezei calculatorului.

De cele mai multe ori problemele calculatorului nu sunt produse de windows ci de erorile de pa HDD-ul vechi. In aceste cazuri o clonare windows este recomandata pentru ca ai toate fisierele, programeme si iconitele de pe desktop exact ca inainte. Daca esti din judetul Suceava putem sa-ti clonam Windowsul imediat.

La Servrad asiguram Service Calculatoare si ne deplasam in tot judetul Suceava. Orice problema are calculatorul tau telefoneaza sau trimite un e-mail la adresa din pagina de contact si te vom servi cu promptitudine.

Inginerii nostri au experienta in instalare Windows de peste 15 ani. Efectuam instalare windows 10, windows 8 si windows 7 cu toate drivere si programele necesare.

Instalam drivere pentru orice imprimanta cu jet de cerneala, laser, multifunctionala, all in one, prin cablu USB sau prin reteaua de calculatoare si instalam drivere de imprimanta.

Pe langa instalare windows facem si devirusarea sistemului. Desprafuirea calculatorului si curatarea laptopului de acumularile de praf sunt recomandate pentru a creste randamentul sistemului de racire al procesorului si al celorlalte componente PC.

Asiguram recuperarea datelor de pe HDD-uri sau SSD-uri uzate, formatate din greseala sau sterse cu sau fara intentie si restaurarea lor pe un SSD sau HDD nou sau salvarea lor pe un dispozitiv portabil la alegerea ta.

Oferim diagnosticare PC si laptopuri gratuit. Orice componente PC sau laptop inlocuite vor fi originale si cu branduri de incredere.

Instalare Windows 10 in Suceava
Windows 10 se instaleaza in aproximativ 30 de minute

Cat costa o instalare Windows

Instalarea sistemului de operare Windows vine la pachet cu instalarea driverelor pentru toate componentele PC interne si te costa 100 lei.

Se pierd datele la o reinstalare Windows?

Noi ne vom asigura ca toate datele de pe calculatorul tau sunt salvate, in siguranta, inainte de a reinstala Windowsul. Inginerii nostri specializati in service si reparatii calculatoare si laptopuri sunt experimentati in recuperarea datelor si stiu ca datele utilizatorilor sunt importante.

Cat timp necesita o instalare Windows

Instalarea sistemului de operare windows ia intre 30 de minute si o ora. la acest timp se adauga timpul necesar pentru: salvarea datelor, culegerea setarilor care vor trebui refacute, restaurarea datelor si restaurarea setarilor dupa instalarea windowsului. Acesti timpi variaza in functie de volumul de date care trebuie procesate si gradul de uzura al HDD-ului sau SSD-ului.

Daca optezi pentru o instalare windows pe SSD sau HDD nou atunci timpii de recuperare si restaurare date scad semnificativ.

Care versiune de Windows recomandam sa instalezi pe calculator

Versiunea de Windows de instalat pe PC-ul tau o recomandam in functie de puterea procesorului si cantitatea de memorie cu care este echipat. Majoritatea calculatoarelor care au un procesor Intel Dual Core sau mai bun pot fi instalate cu Windows 10.

Cum instalez Windows daca nu am internet?

Daca nu dispui de o conexiune internet nu e nici o problema. Noi dispunem de conectare la internet mobil si o vom folosi pentru a accesa internetul si descarca orice ai nevoie (drivere, Acrobat reader, programe de dezarhivare, codecuri pentru vizualizare clipuri video, media player VLC, etc).

Trebuie sa duc PC-ul undeva?

Daca nu vrei sa plimbi calculatorul nu e nici o problema. Venim noi la tine. Stim ca uneori e anevoios sa deconectezi toate firele de legatura si de aceea noi ne deplasam la acolo unde ai nevoie. Daca ai nevoie urgent de instalare windows si nu mai ai timp de pierdut suna-ne si venim in cel mai scurt timp la adresa ta.

Se poate mari discul C?

Desigur. Inainte de instalarea windowsului putem repartitiona diskul pentru a te asigura ca partitia C: are spatiu suficient pentru Windows si programe. Daca discuk tau este foarte mic iti putem instala un HDD sau SSD mai mare, din stocul nostru de componente PC. HDD-urile si SSD-urile noastre sunt produse de marci de incredere. La cerere putem comanda pentru tine orice alt dispozitiv de stocare date preferi.

Am cumparat laptopul fara Windows. Pot instala Windows?

Windows se poate instala pe orice laptop sau PC. Uneori laptopurile din magazine sunt instalate cu versiuni gratuite de Linux pentru a oferi un pret mai mic. Sistemele de operare Linux pot si sterse cu succes de pe HDD sau SSD dupa care se poate instala windows fara nici o problema. Daca este nevoie instalam Windows si Linux in dual boot pentru a va bucura de ambele sisteme de operare.

Ce antivirus recomandam la o instalare windows?

Sistemul de operare windows este echipat cu o aplicatie foarte eficienta in combaterea amenintarilor de tip virus, troian, malware. Aceasta se numeste Windows Defender si face parte din pachetul Windows, deci e gratuit. In acest fel functionarea PC-ului sau laptopului tau nu va fi ingreunata.

Instalare Windows in limba romana

Pachetul Windows 10 poate fi configurat pentru a afisa limba romana si pentru a folosi tastatura cu caractere romanesti. Daca optezi pentru Windows 7 putem instala aplicatii gratuite de la Microsoft care convertesc sistemul de operare Windows in Romana. Tastatura romaneasca pentru Windows 7 se instaleaza fara probleme. Pachetul Office (Word si Excel) pot fi convertite in limba romana deasemeni.

Ce alte programe se instaleaza pe calculator dupa o instalare windows

Drivere

  • Driverele pentru placa de baza, placa video, placa de retea, placa de sunet
  • Driverele pentru imprimanta. La imprimantele multifunctionale se instaleaza si programele de scanare.

Programe pc

  • Browser web (Chrome, Firefox), codecuri pentru vizualizare filme si ascultat muzica, Adobe PDF Reader, program dezarhivare, programe de tip Office (Microsoft Office sau Open Office), WhatsApp, Messenger.

Daca ai nevoie de o instalare Windows apeleaza cu incredere la Servrad Reparatii Calculatoare in Suceava. Datele noastre de contact sunt afisate in pagina de contact a websitului nostru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *