Pompa submersibila apa murdara Einhell ECO Power RG-DP 4525

Aceasta pompa submersibila apa murdara de la Einhell este capabila sa livreze 10000 litri de apa murdara pe ora cu un consum de doar 390 wati.

Pompa submersibila Einhell ECO Power RG-DP 4525 pentru apa murdara este construita cu componente de inalta calitate (germana) este extrem de eficienta.Aceasta pompapoate fi folositapeste tot in casa, gradina, fantana, iazurisau irigatie.

Pompasubmersibila de apa murdara Einhell RG-DP 4525 din seria ECOPower are un flotorreglabil pe inaltime care va permite sa alegeti intre functionarea continua sau nivele predefinite de pornire si oprire.

Etansarea mecanica de inalta calitate protejeaza motorul si elimina nevoia de intretinere. Corpul pompei submersibile este construit din plastic rezistent la impact.

Conectorul universalde furtun pentru apa murdara refulata este in partea de sus a pompei. Aceasta pompa de apa murdara este dotata si cu ocheti de montare suspendat pe perete pentru a facilita mutarea pompei oriunde doriti s-o amplasati.

In partea de sus aceasta pompa submersibila apa murdara are maner pentru usurinta transportarii. Cablul poate fi rulat pe corpul pompei pentru a ocupa cat mai putin spatiu.

Piesele de schimb pentru intretinerea pompei pot fi comandate de la magazineledistribuitorul autorizat (link aici).

pompa submersibila apa murdara Einhell ECO Power RG-DP 4525

 

Pompa submersibila apa murdara Einhell ECO Power RG-DP 4525

Caracteristici:

Tipul pompei: Pompa submersibila apa murdara
Putere: 390 wati

Tensiunea de alimentare: 230 Volti, 50 Hertzi
Debit maxim: 10000 litri pe ora
Lungime cablu: 10 metri
Adncimea maxima de aspirare: 8 metri
Inaltimea maxima de livrare: 6 metr
Temperatura maxima de lucru: 35 grade Celsius
Dimensiunea maxima a impuritatilor: 25 mm
Dimensiune conector de evacuare:filet exterior de 47,8mm ( 1”)
Greutate: 5,4 kilograme

Dotari:

Pompa submersibila apa murdara Einhell ECO Power RG-DP 4525 este prevazuta cu intrerupator flotor cu inaltime ajustabila, maner pentru o transportare mai usoara, carcasa din plastic rezistent la impact, conector cu filet exteriorpentru furtunul de evacuare plasatin partea superioara.

Einhell RG-DP 4525 este o pompa submersibila pentru apa murdara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *