Reparatii calculatoare Suceava. Servim cereri in tot judetul

Firma noastra ofera servicii de reparatii calculatoare Suceava. Cu o experienta in service calculatoare de peste 15 ani, reparam calculatoare pe raza judetului Suceava.

reparatii calculatoare suceava

Reparatii Calculatoare Suceava

S.C. Servrad S.R.L Suceava ofera servicii de reparatii calculatoare pe raza judetului Suceava. La cererea clientului ne deplasam la locatia unde se afla calculatorul. Avand punctul de plecare in municipiul Suceava, ne putem deplasa pe raza judetului acolo unde este nevoie.

Societatea noastra ofera efectueaza reparatii calculatoare Suceava si pe baza de contract. Incheierea unui contract de service va asigura ca problema dumneavoastra este tratata cu cea mai mare prioritate.

Oferim seriozitate si discretie maxima

Datele dumneavostra sunt in siguranta cu noi. Tehnicienii nostri vor trata datele calculatorului dumneavoastra cu cea mare discretie. Problema calculatorului dumneavoastra va deveni principala noastra prioritate pana gasirea solutiei. Serviciul nostru de reparatii calculatoare Suceava la cerere nu va va dezamagi.

Servicii de cablare retele

Pentru ca nici un calculator nu poate lucra la puterea lui maxima fara a fi conectat la interner, firma noastra ofera clientilor, la cerere, servicii de cablare retele de calculatoare. Astfel serviciile noastre de reparatii calculatoare suceava sunt complementate cu service retele de calculatoare si conexiune la internet.

Alte servicii oferite de societatea noastra sunt instalare si mentenanta pentru retelele de telefonie fixa cu centrale telefonice Panasonic precum si cablare si service retele de cablu TV in apartament sau case (multinivel).

Prin alegerea serviciilor de reparatii calculatoare suceava, oferite se S.C. Servrad S.R.L. Suceava, veti beneficia de toata seriozitatea si profesionalismul tehnicienilor nostri.

Cum ne contactezi?

Pentru moment studiem piata. Pana acum am lucrat doar la cerere, pentru clientela care ne cunostea sau recomanda. Acum dorim sa ne extindem sfera de activitate si de aceea ne lansam oferta prin mediul online.

Pana lansam portalul online, va rugam sa ne lasati un comentariu la acest articol, cu problema dumneavoastra si un numar de telefon sau e-mail si va vom contacta cat de curand posibil. Bineinteles ca acel comentariu nu va fi afisat, pentru a va garanta discretia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *