Reparatii Calculatoare Suceava Non-Stop

La Servrad S.R.L. Suceava punem prioritate pe nevoile tale cu seriozitate si profesionalism. Serviciul nostru de Reparatii Calculatoare Suceava este deschis non-stop. Daca ai un calculator care s-a defectat si ai nevoie de o reparatie urgenta poti sa ne suni la numarul de telefon din pagina de contact.

Calculatorul tau nu mai porneste si ai de terminat o lucrare, raport sau tema pana dimineata? Noi te putem ajuta imediat. Ia legatura cu inginerul nostru de serviciu si fii asigurat ca ne vom da tot interesul pentru a repara defectiunea care te tine pe loc.

Defectiuni ale calculatorului cauzate de Hard Disk

Calculatorul nu intra in windows.

Calculatorul porneste si se opreste pe un ecran negru cu un cursor (liniuta) care clipeste. Acest defect este cauzat de cele mai multe ori de un Hard Disk care e defect si nu mai poate citi zona de Master Boot Record. Problema este foarte serioasa. Este posibil ca toate datele tale sa fie pierdute si trebuie sa apelezi la un serviciile noastre de reparatii calculatoare din Suceava cat mai repede. Daca ai noroc si capetele de citire din Hard Disk inca functioneaza vom salva datele din calculator si vom instala Windows 7 sau 10 pe SSD.

Aceasta problema poate apare si din cauza unor greseli in configuratie, fie din vina utilizatorului, fie din vina unor virusi sau programe de tip malware. Servrad Reparatii Calculatoare Suceava te poate ajuta cu aceasta defectiune.

Calculatorul intra in Windows dar se blocheaza

De cele mai multe ori un HDD (Hard Disk) vechi sau defect cauzeaza astfel de probleme. Pentru ca intampina probleme la citire sau scriere in anumite zone de pe disk HDD-ul incearca sa reia operatiunea si in acelasi timp sa mute date din zona afectata intr-o alta zona considerata buna.

Acest defect poate fi observat si prin faptul ca HDD-ul lucreaza continuu, fara oprire. Vezi LED-ul (beculetul rosu de la Hard Disk care nu se mai stinge sau sta aprins mai tot timpul.

Darorita procesului de corectare a erorilor si recuperare a datelor din zonele afectate de pe disk, HDD-ul nu mai raspunde la comenzi si cauzeaza blocarea Windowsului sau a barei de start (care este guvernata de Windows Explorer).

Inginerii de la Servrad specialisti in reparatii calculatoare in Suceava te pot ajuta.

Windows porneste dar este mult mai lent decat inainte

De ceva timp Windows este mult mai lent decat atunci cand ai achizitionat calculatorul sau laptopul. Acesta este un semn ca HDD-ul are probleme si nu mai lucreaza in parametri optimi. Este timpul sa-l inlocuiesti cu un HDD nou sau cu un SSD. Am mai discutat despre aceste situatii si in articolul Mutare date de pe HDD pe SSD in Suceava.

Windows porneste dar ingheata pe imaginea de logo inainte sa termine

Acesta este un alt defect comun cauzat de un HDD defect. Si in acest caz LED-ul de la Hard Disk sta aprins continuu. Ca si in cazul anterior HDD-ul incearca sa recupereze datele din zonele defecte si nu poate, cauzand inghetarea sistemului de operare.

Laptopul sau calculatorul ramane blocat la starting windows 10

Daca te-ai aventurat prin BIOS e posibil sa fi schimbat unul dintre parametrii de lucru al HDD-ului. Daca stii care e pune-l la loc si probabil rezolvi problema. Daca ai schimbat unele drivere si schimbarea a cauzat problema poti incerca sa repari Windows cu kitul de instalare. Sunt sanse 50-50 de succes.

Daca aceasta eroare a aparut singura fara sa faci schimbari de BIOS sau drivere, calculatorul tau poate avea probleme cu HDD-ul, memoria, placa video sau chiar placa de baza. La Servrad reparatii calculatoare in Suceava te putem ajuta.

Servrad Reparatii Calculatoare Suceava te ajuta la orice ora

Servrad Reparatii Calculatoare Suceava
Servrad Reparatii Calculatoare Suceava rezolva orice problema

Inginerii nostri fac reparatii calculatoare in Suceava si au o experienta de peste 15 ani in acest domeniu. Noi raspundem apelurilor tale non-stop pentru ca stim ca timpul tau este important. Reparam calculatoare cu seriozitate si profesionalism.

Pentru ca stim cat de anevoios poate fi uneori sa deconectezi toate acele fire din spatele calculatorului si apoi sa le pui la loc putem veni noi la tine. Ne deplasam oriunde in judetul Suceava si la orice ora din zi sau noapte.

Depanare Internet si retele de calculatoare

Pe langa reparatii calculatoare inginerii nostri au experienta si in repararea internetului si a retelelor de calculatoare. Ne ocupam frecvent timpul cu depistarea defectiunilor in retelele de calculatoare, configurarea routerelor, depanarea internetului WiFi (fara fir). .Firele de retea stricate si mufele de retea rupte sau care nu fac contact bun sunt printre cele mai intalnite defectiuni intalnite la reparatii retele de calculatoare.

Daca din nenumarate motive cei care ti-au instalat netul nu au facut o treaba prea buna si au aruncat un ghem de fire pe jos noi putem sa te ajutam. Asadar, odata cu reparatii calculatoare in Suceava facem si ordine cu cablurile in locuinte si birouri de serviciu.

Reparatii Calculatoare Suceava Non-Stop

Contacteaza-ne la telefon, pe e-mail sau lasa-ne un mesaj in sectiunea de Contact a websitului nostru. Daca ai un calculator cu probleme inginerii de la Servrad Reparatii Calculatoare Suceava te vor ajuta imediat.

Latest Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *