Cauti un serviciu de reparatii imprimante Laser in Suceava? Inginerii de la S.C. Servrad S.R.L. sunt tot ce are nevoie imprimanta ta pentru a functiona bine. Noi intelegem cat de mult depinzi de imprimanta si de aceea te servim cu promptitudine si seriozitate maxima.

Reparam imprimante cu Laser in judetul Suceava atat la sediul firmei noastre cat si la domiciliul clientului. Personalul nostru are experienta si-ti va curata si repara imprimanta cu siguranta. Totodata vei primi si recomandari pentru cresterea productivitatii imprimantei si optimizarea driverelor pentru cresterea performantelor.

Dintre marcile de imprimante cel mai des intalnite amintim: HP, Lexmark, Brother, Canon, Kyocera, Xerox, Samsung. Tehnicienii nostri le repara cu succes pe toate.

Iata cateva dintre defectele cele mai des intalnite:

 • Paginile ies sterse. Imprimanta nu mai tipareste negru ci cu o tenta de gri care devine din ce in ce mai deschis.
  • Daca esti sigur ca ai schimbat tonerul probabil ca e nevoie de inlocuirea cilindrului fotosensibil.
 • Paginile imprimate au dungi negre verticale.
  • Lamela de stergere a cilindrului fotosensibil este uzata sau cilindrul fotosensibil este uzat sau deteriorat. Acestea se pot inlocui cu piese noi. La foarte multe modele de imprimante acestea sunt instalate in cartusul de toner si simpla inlocuire a acestuia rezolva problema.
  • Daca dupa inlocuirea cartusului de toner problema persista atunci ai nevoie de serviciul nostru de reparatii imprimante Laser din Suceava.
 • Paginile ies cu pete sau dungi verticale gri.
  • Unitatea laser este murdara. Trebuie sa apelezi la un service de reparatii imprimante pentru a o curata.
 • Paginile ies botite din imprimanta sau au deformari sub forma de linii verticale.
  • Cuptorul este murdar sau defect. In cele mai multe cazuri filmul de pe elementul de incalzire este uzat sau rupt. Se poate inlocui filmul de la cuptor sau unitatea de incalzire in totalitate.
 • Imprimanta refuza sa imprime
  • Asigura-te ca imprimanta este conectata la calculator prin cablul USB sau la reteaua de calculatoare.
  • O pagina poate fi blocata in mecanismul imprimantei. Scoate tonerul, deschide trapele din spate si asigura-te ca nu a ramas nici o foaie de hartie inauntru. Daca gasesti hartie blocata scoate-o cu grija pentru a nu o rupe. bucatile ramase pot cauza probleme multiple.
  • De cele mai multe ori imprimanta te avertizeaza pe display sau in aplicatia de monitorizare. Verifica-le.
  • Verifica lista de documente de imprimat. De multe ori un document poate fi blocat acolo din cauza compatibilitatii cu dimensiunea paginii.
 • Imprimanta nu mai trage foile sau trage mai multe deodata.
  • Ansamblul de role pentru preluare hartie din cuva este uzat sau murdar. Dupa caz va trebui curatat sau inlocuit.
 • Paginile sunt printate oblic.
  • Asigura-te ca foile din sertar sunt asezate corespunzator si ca ghidurile pentru hartie sunt pozitionate pentru dimensiunea hartiei folosita.

Daca incercarile tale de a remedia defectiunea nu au dat rezultate satisfacatoare poti apela la serviciul nostru de reparatii imprimante. Daca este cazul ne deplasam oriunde in judetul Suceava.

Optimizarea costurilor de imprimare prin partajarea imprimantei (sharing)

Partajarea imprimantei poate fi facuta prin reteaua de calculatoare. In acest fel mai multi utilizatori sau calculatoare pot imprima in comun, fara a fi nesesara achizitionarea de imprimante noi. Partajarea imprimantei (sharing) poate fi facuta chiar si pentru imprimantele conectate direct la calculator prin cablu USB.

Conectarea imprimantei la reteaua de calculatoare este cea mai buna solutie de partajare. In acest caz orice calculator conectat la aceeasi retea de calculatoare va fi capabil sa imprime la aceasta imprimanta.

Apeleaza la noi daca ai nevoie sa conectezi imprimanta la retea. Vezi mai mult despre retele in pagina Service Retele de Calculatoare in Suceava.

Costurile cu imprimanta pot fi reduse si prin instalarea de componente compatibile (toner, cilindri). Nu recomandam acest lucru dar utilizarea consumabilelor compatibile pentru imprimante scade semnificativ preturile. In unele cazuri costurile de imprimare pot fi chiar si de trei ori mai mici.

Reparatii Imprimante Laser in Suceava

Suna la numarul afisat pe prima pagina a sitului nostru sau in pagina de contact. Tehnicienii nostri sunt disponibili non-stop si te vor ajuta in cel mai scurt timp.

Reparam si imprimante cu cerneala dar de cele mai multe ori acestea necesita achizitionarea de capuri de imprimare noi care sunt foarte scumpe. Din acest motiv recomandam achizitionarea de imprimate laser.