Service calculatoare cu activitate in judetul Suceava

Servrad S.R.L. din Suceava furnizeaza Service Calculatoare si consultanta IT pe raza judetului Suceava. Ne deplasam la sediul sau domiciliul dumneavoastra. Inginerii nostri au experienta in reparatii calculatoare si Service IT de peste 15 ani.

Servicii oferite de Servrad S.R.L.

Obiectivul nostru este furnizarea de servicii profesionale, de incredere, tuturor clientilor nostri. Lucram atat cu persoane juridice cat si cu persoane fizice. Reparam orice tip de calculator de birou sau laptop, nou sau vechi.

Service calculatoare

Calculatoarele sunt dispozitive sensibile care au nevoie de atentie din cand in cand. La Servrad reparam calculatoare de birou atat tower cat si desktop, fie ele vechi sau noi. Putem inlocui orice componenta este nevoie (placa de baza, placa video, procesor, HDD, memorie, sursa PC, ventilator, etc.). inlocuim HDD cu SSD, clonam windows-ul si transferam datele.

Service laptopuri

Depanam laptopuri si montam SSD-uri in orice calculatoare pentru cesterea vitezei de pornire a Windows-ului. Crestem memoria RAM a laptopului.

Instalare si configurare Windows

Instalam Windows pe calculatoare vechi si noi. Configuram sistemul de operare Windows pentru a creste viteza calculatorului si a scadea timpul de pornire.

Instalare Windows pe calculatoare si laptopuri fara unitate DVD-ROM sau CD-ROM

Instalam Windows 10 sau Windows 7 pe laptopuri sau calculatoare care nu sunt dotate cu o unitate optica DVD sau CDROM. Instalarea se poate face atat cu memory stick usb cat si cu unitate DVD externa.

Instalare drivere si programe pentru calculator

Instalam si configuram drivere pentru orice componente PC si instalam programele de calculator de care ai nevoie.

Conectare imprimante in reteaua de calculatoare

Imprimantele care sunt dotate cu mufa de retea (port ethernet) pot si conectate cu calculatorul prin reteaua de calculatoare. In acest mod eficientizati costurile cu consumabilele de imprimare. Imprimantele fara port de retea, conectate la calculator prin port USB pot fi partajate prin reteaua de calculatoare.

Service calculatoare si laptopuri

Inlocuire componente PC (placa de baza, procesor, memorie, placa video). Inlocuire HDD cu SSD sau cu un HDD de dimensiuni mai mari si transferul datelor de pe Hard Disk pe SSD. Curatarea ventilatoarelor care fac zgomot. Inlocuirea sursei de alimentare a PC-ului cand face zgomot.

Clonare windows si redimensionarea discului C, mutare date de pe HDD pe SSD

HDD-urile vechi sunt lente si au erori. Noi inlocuim HDD-ul vechi cu unul nou sau cu un SSD si clonam Windows de pe HDD pe SSD pentru ca tu sa te bucuri de acelasi sistem de operare dar cu viteza mult mai mare.

Cand clonam Windows redimensionam si partitia discului ce pentru ca tu sa te bucuri de mai mult spatiu de stocare pentru programele instalate si documentele tale. Servrad e centrul de service calculatoare de care ai nevoie.

Recuperare date in caz de stergere, formatare sau defectiuni ale HDD-ului

Daca ai sters din greseala datele de pe Memory Stick sau stickul USB nu mai astepta nici un minut. Nu mai copia nimic pe el pentru ca orice operatiune scade sansele de a recupera fisierele sterse. Apeleaza la noi imediat.

Cresterea vitezei calculatorului, upgradarea componentelor PC

Pentru cresterea vitezei calculatorului inlocuim HDD-ul cu SSD si montam mai multa memorie RAM. Folosim numai SSD-uri de calitate. Putem inlocui chiar si procesorul cu unul de generatie mai noua si mai eficient.

Service Calculatoare si Optimizare Windows 10

Optimizam parametrii de functionare ai sistemului de operare Windows 10 pentru ca tu sa te bucuri de viteza calculatorului si timp de pornire mai mic. Unele setari sunt la indemana oricui si poti sa le incerci. pentru detalii vezi articolul Ce sa fac sa mearga calculatorul mai repede cu windows 10.

Montare, instalare si configurare componente calculatoare si periferice

Montam price componente PC printre acestea enumeram montajul procesorului pe placa de baza, montarea placii de baza in carcasa calculatorului, instalare placa video, instalare HDD sau SSD, instalare imprimanta conectata cu cablu USB sau de retea.

Service Calculatoare si desprafuire echipamente IT

Calculatoarele si laptopurile au nevoie de racire. Aceasta racire se face prin realizarea unui curent de aer care transporta caldura din interior la exterior.

Cand carcasa laptopului sau a calculatorului se umple de praf, gurile de aerisire se ingusteaza si curentul de aer se intrerupe provocand supraincalzirea pieselor componente.

Noi desprafuim calculatoare, laptopuri si toate componentele IT. Pentru eficientizarea sistemului de racire, schimbam si pasta termica de la procesor.

Cablare retele de calculatoare structurate sau nestructurate

Proiectam si cablam retele de calculatoare structurate. Instalam componentele principale ale retelei in rackuri de 19 inch (cabinete metalice). Folosim cabluri de retea de calitate din cupru integral atat cat5.e (pentru retele Fast Ethernet 100mbps) cat si cabluri cat6 (pentru retele Gigabit 1000mbps).

Service Calculatoare si Depanare retele de calculatoare

In foarte multe locatii gasim retele de calculatoare neingrijite, cu cabluri rupte, mufe montate defectuos. Noi aranjam cablurile retelei de calculatoare si schimbam mufele de retea care fac probleme pentru ca tu sa te bucuri de un spatiu de lucru fara ghemuri de cabluri aruncate pe jos.

Instalare si configurare routere si switchuri, configurare retele

Orice retea de calculatoare are in centrul ei un switch cu management sau fara. In aproape orice retea intalnim un router. Noi configuram routerele si switchurile din reteaua de calculatoare pentru ca tu sa te bucuri de viteza optima la transfer fisiere sau accesare internet.

Program Service Calculatoare

Inginerii nostri in calculatoare raspund la apeluri din tot judetul Suceava. Noi putem da curs cererii tale oriunde ai nevoie, la orice ora din zi sau noapte. Citeste mai mult despre activitatea S.C. Servrad in articolul Reparatii Calculatoare Suceava Non-Stop.

Contacteaza-ne si ne vom da tot interesul pentru a rezolva probleme calculatorului sau laptopului tau.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *