Service Calculatoare Suceava La Sediul Sau Domiciliul Clientului

S.C. Servrad S.R.L din Suceava vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta foarte avantajoasa de Service Calculatoare Suceava. Beneficiaza acum de tehnicieni IT care-ti pot repara calculatorul chiar la tine acasa, sub privirile tale.

service calculatoare suceava

Service Calculatoare Suceava

Ce te faci cand calculatorul se strica si ai foarte mare nevoie de el? Desigur ca te echipezi corespunzator si cu cutia calculatorului sub brat, sau in sacosa, te indrepti catre cel mai apropiat centru de service calculatoare din Suceava pe care-l cunosti.

Ce te faci insa cand ti se defecteaza calculatorul si nu te poti deplasa cu el tura-vura prin oras in cautare de service calculatoare? Tehnicienii de la S.C. Servrad S.R.L. Suceava iti vin in ajutor cu serviciul de service calculatoare direct la domiciliul sau sediul firmei tale. Doar cu un telefon un tehnician IT iti va bate la usa in cel mai scurt timp.

Prin aceasta oferta de service calculatoare suceava la domiciliul clientilor dorim sa deservim acei clienti care au nevoie de rezultate imediate. Avem la noi tot timpul un stoc minim de piese de schimb. Cu noi calculatorul nu te va parasi decat in cazuri extreme si asta doar cu acordul tau bineinteles. Daca nu avem piesa de schimb necesara, tu pastrezi calculatorul (si-l folosesti in continuare daca se poate) iar noi comandam piesa sau piesele de schimb si revenim cu cea mai mare viteza.

La S.C. Servrad S.R.L. Suceava ne bazam pe increderea pe care ne-o acorda clientii. Documentele si toate datele calculatorului tau sunt foarte importante pentru tine si de aceea noi le acordam o importanta deosebita. Cu noi toate datele din calculatorul tau sunt confidentiale. Cu serviciul nostru de service calculatoare suceava la domiciliu sau sediul clientului poti beneficia de toata discretia noastra.

Service Calculatoare Suceava acum si la tine acasa

Calculatorul tau are o problema? Da-ne voie sa ne ocupam noi de problema si tu poti sa-ti rezolvi alte treburi in timp ce calculatorul tau se face bine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *