Service Retele de Calculatoare in Suceava

S.C. Servrad S.R.L. asigura Service Retele de Calculatoare in Suceava si in localitatile din judet. Inginerii firmei noastre au o experienta de peste 15 ani in proiectarea si cablarea si depanarea retelelor de calculatoare.

Venim in sprijinul agentilor economici, institutiilor de stat si al persoanelor fizice are au nevoie de service calculatoare si remedierea defectiunilor aparute in reteaua de calculatoare de la sediul firmei, instututiei sau acasa.

Punem accent pe siguranta datelor tale si te asiguram ca echipa nostra va trata orice cerere cu seriozitate si profesionalism.

De cele mai multe ori reteaua de calculatoare a fost uitata dupa ce a fost instalata. Switchurile si routerele sunt instalate necorespunzator, cablurile sunt aruncate pe jos si formeaza ghemuri sau sunt calcate in picioare, stratul izolator al cablurilor de retea este rupt expunand firele din interior. Aici intervenim noi. Astfel de situatii nu trebuie ignorate pentru ca defectiunile retelei de calculatoare pot sa apara in orice monent punand in pericol productivitatea.

Pentru clientii nostri care nu au un administrator IT sau care doresc un extra suport tehnic cu experienta, posibilitatea de semnare a unui contract de servicii. In baza acestui contract putem deservi cereri de service punctual sau periodic cu timp minim de interventie.

Contacteaza-ne acum! Ne deplasam oriunde este nevoie de Service Retele de Calculatoare in Judetul Suceava in timp cat mai scurt.

Retelele de calculatoare se compun dispozitive de comunicatii (switchuri, routere, etc), cabluri si calculatoare. Chiar daca pare simpla, o retea de calculatoare este destul de complexa si are nevoie de interventii din partea unui personal calificat si cu experienta in service retele de calculatoare.

Administrarea retelei de calculatoare trebuie facuta cu atentie pentru a securiza accesul la dispozitivele din interiorul retelei. La urma urmei, nu vrei ca fisierele tale sa fie accesibile oricui navigheaza pe internet, decat daca doresti acest lucru.

Ce inseamna Service Retele de Calculatoare

 • Proiectare si realizare retele de calculatoare si telefonie;
 • Realizarea retelei de calculatoare cu cablare nestructurata sau structurata;
 • Realizare retea de calculatoare locala in apartament, casa sau birou;
 • Cablare, sertizare mufe de rerea si conectare echipamente in retea, inclusiv imprimante;
 • Depanarea si modernizarea retelei de calculatoare existente;
 • Verificarea si depanarea legaturilor intre componentele retelei;
 • Diagnosticarea si depanarea conexiunii la internet;
 • Configurarea switchurilor cu management (inteligente) pentru optimizarea traficului de date in retea;
 • Configurarea routerelor si a serverelor de load balancing pentru conectare la internet;
 • Instalarea si configurarea solutiilor de backup date atasate la reteaua de calculatoare (NAS);
 • Consiliere in vederea achizitionarii de echipamente noi sau mai performante;
 • Suport tehnic la cerere, punctual, atunci cand apar defectiuni in reteaua de calculatoare;
 • Suport tehnic periodic in baza unui contract de service semnat anterior.

Extindere retea de calculatoare

Daca ai in vedere extinderea activitatii prin achizitionare de noi PC-uri, laptopuri sau imprimante va fi necesar sa-ti extinzi reteaua de calculatoare.

Echipa noastra de ingineri IT au experienta de peste 15 ani in service retele de calculatoare. Noi te vom consilia in vederea achizitionarii de echipamente de retea optime pentru activitatea pe care o desfasori.

Extinderea unei retele de calculatoare se poate face prin instalare de cabluri de retea noi sau prin instalare routere sau dispozitive access point care vor mari aria de acoperire a retelei prin tehnologia WiFi.

Servrad presteaza Service retele de calculatoare in Suceava
Daca esti din Judetul Suceava si ai o retea neingrijita, apeleaza la noi. Servrad presteaza Service Retele de Calculatoare si organizeaza cablurile de retea pentru ca tu sa te bucuri de un spatiu de lucru ingrijit.

Vrei cresterea vitezei retelei de calculatoare? Apeleaza la Servrad – un Service Retele de Calculatoare cu experienta

Viteza retelei de calculatoare depinde atat de calitatea cablurilor de retea folosite cat si de puterea / capacitatea switchurilor, routerelor si access pointurilor WiFi utilizate.

Majoritatea retelelor de calculatoare cu care ne intalnim sunt construite cu switchuri si routere 10/100 fast ethernet si cabluri din categoria 5.e. Acestea asigura viteze de transfer de maxim 100 MegaBit pe secunda. Aceasta valoare se traduce in transferuri de fisiere (sau date pe internet) de maxim 12 MegaBytes pe secunda.

Prin inlocuirea switchurilor, routerelor si access pointurilor cu variante mai noi construite cu tehnologie Gigabit puteti beneficia de rate de transfer pe retea de pana la 1Gbps ( un gigabit pe secunda), valoare care se traduce in transferuri de fisiere si date de 110-120 MegaBytes pe secunda.

Cresterea vitezei internetului prin upgradarea retelei de calculatoare

De cele mai multe ori poti creste viteza internetului doar prin schimbarea routerului cu care te conectezi la internet cu unul cu tehnologie Gigabit (10/100/1000). Un switch sau router Fast Ethernet 10/100 asigura viteze de 10 ori mai mici decat cele Gigabit.

Daca doresti o diagnosticare a conexiunii la internet apeleaza la Servrad S.R.L. din Suceava. Noi instalam routere Gigabit din stocul nostru sau iti vom recomanda ce sa achizitionezi in functie de necesitatile activitatii si puterea ta de cumparare.

Placa de retea Gigabit

Degeaba ai o retea de calculatoare Gigabit daca nu ai in calculator o placa de retea capabila sa functioneze la viteze Gigabit. Daca ai o placa de retea Fast Ethernet 10/100 poti creste viteza conexiunii retea de 10 ori inlocuind-o.

Ai internet de viteza mare de 300 sau1000 megabit? Schimba placa de retea veche cu una gigabit 10/100/100 si vei avea viteza mai mare la internet.

Apeleaza la serviciile retelistica oferite de Servrad in Suceava si te vom ajuta cu placere.

Calitatea si lungimea cablurilor afecteaza viteza retelei de calculatoare

Acest aspect este deseori uitat sau trecut cu vederea. Cablurile de retea au limitari in capacitatea de a transporta date pe distante mari. Calitatea si specificatiile de contructie a cablurilor trebuie alese in functie de distanta dintre echipamentele de retea (calculatoare, switchuri, routere).

Cablurile de retea cat6 sunt construite pentru a elimina interferentele semnalelor din celelalte cabluri (cross talk) si sunt capabile sa transporte date pe distante mai mari fata de cablurile de retea cat5e.

Retele de Calculatoare cablate corect
Apeleaza la serviciile de retelistica oferite de Servrad in Suceava. Depanam orice defectiuni de retea si reorganizam cablurile pentru a da un aspect placut si aerisit. Apeleaza la echipa noastra de Service Retele de Calculatoare pentru orice defectiuni aparute.

Service Retele de Calculatoare

Echipa de ingineri IT de la Servrad asigura Service Retele de Calculatoare. Ne deplasam oriunde in judetul Suceava si efectuam proiectare si cablare retele de calculatoare, extinderea retelei la cladiri noi prin cablu de retea si routere si access pointuri WiFi. Contacteaza-ne acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *