5 Pompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine

Va propun 5 pompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine. Principalelecaracteristici ce trebuie consideratecand se cumpara o pompa submersibila pentru puturi suntadancimea de la care pompa poate livra apa si cantitatea de apa livrata pe minut.

Deosebirea intre o pompa submersibila pentru puturi si una pentru ape murdare este ca pompele submersibile pentru puturi au capacitatea de a absorbi apa de la adancimi mult mai mari decat pompele de ape murdare. In schimb, pompele submersibile pentru puturi au un debit mult mai mic comparat cu debitul unei pompe pentru ape murdare.

pompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine

Pompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine

Produsa in Austria, pompa submersibila pentru puturi Straus ST/SWP550-004 este una dintre pompele cu preturi ieftine. Conectorul pentru furtun este de 1″ (25,4mm) si se poate instala la o adancime maxima de 30m. Aceasta pompa submersibila pentru puturi este dotata cu un motor cu turatia de 2850 rot/min la o putere de 550W. Debitul acestei pompe submersibile pentru puturi este de 33 litri/minut, suficient intr-o gospodarie. Inaltimea de livrare a coloanei de apa este de 100m.

Co o foarte buna etanseitate, fiabilitate, durabilitate in utilizare si constructie compacta, pompa submersibila Straus ST/SWP550-004 este dotata cu o protectie la suprasarcina si termica pentru a evita orice accidente.

Din punct de vedere valoricStraus ST/SWP550-004 este comparabilacupompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine. Cel mai ieftin pret de achizitie este 199 lei si poate fi gasit aici.

Urmatoarea noastra alegere din categoria pompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine este Stern V4P 550A. Ca si pompa submersibila pentru puturi descrisa anterior, aceasta pompa este fabricata in Austria, fiind dotata cu un motor de 500W. Pompa are o limita inferioara de coborare in put de15m iar puterea consumata depinde de inaltimea la care este livrata apa, maxim 50m.

Conectorul pentru furtun al acestei pompe submersibile pentru puturi este de 1 tol (25,4mm). Pompa este produsa de Verk Austria si poate fi achizitionata la 214 lei de aici. La acest pretStern V4P 550A se incadreaza la categoria de pompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine.

O alta alegere din categoria pompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine este pompa Swat 95 QGD 1.8-100-0.50. Aceasta pompa nu are o adancine maxima la care poate fi instalata si este capabila sa livreze 30 de litri pe minut la o inaltime maxima a coloanei de apa de 100m.

Aceasta pompa este dotata cu o pompa de tip surub montat pe axul motorului. Motorul monofazat asincron cu care este dotata pompa este instalat in partea inferioara, fiind capsulat ermetic, corpul pompei submersibile jucand si rolul de radiator, fiind conectat cu statorul motorului.

Conectorul de furtun este de 25,4mmiar puterea consumata de 500W. Facand parte din categoria de pompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine, aceasta pompa poate fi achizitionata de la acest furnizor la un pret de 219 Lei.

Verk V4P-750A

O alta pompa submersibila pentru puturi produsa de Stern Austria este pompaVerk V4P-750A cu o putere a motorului de 750 W. Spre deosebire de pompa de 500W aceasta pompa este capabila sa livreze 30 litri pe minut la o inaltime dubla de 100m. Inaltimea maxima d scufundare este de 15m. Conectorul pentru furtun este de 1 tol (25,4mm).

Facand parte din categoria pompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine, pompa Verk V4P-750Apoate fi achizitionata de la acest magazin la un pret de 225 lei.

Anne QGD3

Pompa submersibila pentru puturi cu surub Anne QGD3 prezinta unele avantaje care o surclaseaza fata de celelalte pompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine. Consumul de energie este direct proportional cu inaltimea de livrare a apei, la un maxim de 120m, fara limita adancime maxima de coborare in put. Datorita pompei de tip surub, aceasta pompa submersibila poate fi utilizata in destinatii multiple, de la transportul apei pe distante lungi, irigatii sau stropire si chiar la nivel industial in cladiri inalte. Cu un debit de 30 litri pe minut, si un interval de putere intre 550w-1100w, aceasta pompa submersibila are o eficienta cu 50% mai mare decat a pompelor obisnuite.

Ca si celelalte pompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine, aceasta pompa submersibila se poate achizitiona de la acest furnizor la un pret de 230 Lei.

Concluzie:

Toate pompele submersibile descrise anterior sunt destinate pomparii apei din puturi adanci, fiind capabile sa livreze apa la inaltimi de maxim 120m. Pompele au preturi ieftine, toate fiind clasate intre 200 si 250 lei, ceea ce le face foarte accesibile. Corpul pompei este la toate fabricat din otel inoxidabil, ceea ce le ofera o rezistenta deosebita si o durata de functionare foarte mare. Astept parerile voarte si daca stitisi alte pompe submersibile pentru puturi cu preturi ieftine va rog sa le puneti la comentarii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *