Despre Generarea Energiei Electrice Cu Generatoare Diesel

In timpul caderilor de curent sau in zone unde accesul la curentul electric este limitat,un generator de curent electric diesel va poate asigura autonomia energetica pe o perioada nedeterminata, sau pana la remedierea defectiunilor.

Intreruperile energiei electrice, chiar si de scurta durata pot crea situatii care pun in pericol sanatatea si uneori chiar siguranta publica. Penele de curent pot genera situatii serioase in intreprinderi, ducnd la pierderi de profit semnificative.

Vremea rea, inundatiilesau alunecarile de teren sund doar o mica parte din dezastrele naturale care pot avea un impact major asupra retelei electrice nationale. Fenomenele meteorologicecauzeaza intreruperea alimentarii cu energie electrica de nenumarate ori, in special la sate.

Generatoarele electrice diesel ofera alternativa cea mai buna de producere a energiei electrice. Una dintre cele mai importante caracteristici ale generatoarelor diesel, comparativ cu alte tipuri, este timpul foarte mic de raspuns, fiind capabile de a pornisi a asigura necesarul de energie electrica in mai putin de 10 secunde de la producerea penei de curent.

Generatoarele de curent diesel sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si caracteristici. Functie de destinatia generatorului acesta poate fi folosit atatin instalatii permanente, in cazul necesitatii de a asigura o sursa alternativa de curent electric, cat si instalatii mobile.

Darorita structurii chimice, motorina poate elibera o cantitate mai mare de energie decat oricare alt carburant. Comparand doua generatoare de aceeasi dimensiune, un generator diesel va elibera de doua ori mai multi kilowati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *