Clonare Windows in Suceava

Salut. Daca ai nevoie de o clonare windows si esti din Suceava, ai ajuns unde trebuie. Inginerii nostri specialisti in reparatii calculatoare te pot ajuta. Ne deplasam la sediul clientului la orice ora si instalam orice versiune de windows doresti.

La o instalare de windows de obicei se pierd toate setarile si trebuie facute din nou. Toate programele si driverele trebuie reinstalate. Driverele de imprimanta trebuie si ele instalate din nou. Tot acest proces poate dura cateva ore ]n functie de puterea de procesare a calculatorului.

Inainte de o instalare de windows este important sa se faca salvarea documentelor si a datelor programelor de pe calculator. Dupa reinstalarea datelor toate documentele, datele aplicatiilor si setarile trebuie puse in locurile lor pentru a oferi utilizatorului calculatorului o tranzitie cat mai lina.

Inginerii nostri specialisti in reparatii calculatoare isi desfasoara activitatea pe raza judetului Suceava. Daca ai nevoie de o clonare windows sau de o instalare de orice versiune de windows 7, windows 8, windows 10, noi suntem la dispozitia ta, la un telefon distanta.

Clonare Windows – Beneficii

Cel mai important beneficiu la clonarea windows este ca dupa finalizarea operatiunii ai totul exact ca inainte. Nu mai este nevoie de reinstalarea aplicatiilor sau de copierea datelor programelor. Totul este in acelasi loc ca si inainte de clonare. Chiar si pictogramene, folderele si legaturile de pe desktop sunt in acelasi loc.

O operatiune de clonare windows dureaza aproximativ o ora in functie de cantitatea de date de pe HDD-ul sau SSD-ul vechi. Gradul de uzura al dispozitivului vechi adauga si el la timpul de lucru.

Daca ai in calculator un HDD vechi, poti face clonarea pe un SSD. Rezultatul va fi un calculator mult mai rapid. Daca inainte windows-ul pornea in cateva minute, dupa o clonare windows de pe HDD pe SSD te poti bucura din nou de un calculator rapid. Windows va pornit in cateva secunde si va fi gata de lucru.

Dupa o Clonare windows pe SSD nu numai ca se reduce timpul de pornire al calculatorului dar creste si viteza cu care se vor deschide aplicatiile. Chiar si viteza cu care se deschid paginile web pe internet creste. Aceasta pentru ca orice aplicatie de navigat pe internet stocheaza mai intai o copie pe calculator. Daca HDD-ul e lent si aceste pagini se deschid mai lent.

Esti din Suceava? Noi facem clonare Windows in Suceava.

Suna sau lasa un mesaj in sectiunea de contact a sitului nostru. Vom lua legatura pentru a stabili ce e de facut si daca e nevoie o intalnire pentru a evalua starea calculatorului sau a laptopului dumneavoastra.

Daca nu sunteti din Municipiul Suceava nu e nici o problema. Inginerii nostri se deplaseaza oriunde in judetul Suceava pentru a face instalari sau clonare windows. Suceava nu este chiar o limita. Daca aveti nevoie de un volum mare de statii de lucru care trebuie deservite, suntem disponibili.

Clonare Windows sau Reinstalare Windows

Daca nu stii daca ar trebui sa face o clonare windows sau o reinstalare de windows, noi putem sa analizam situatia calculatorului si sa-ti recomandam varianta cea mai buna. De cele mai multe ori calculatorul face probleme din cauza ca HDD-ul are probleme. In aceste cazuri clonarea ajuta si e suficienta. Vezi si inlocuire HDD su SSD in laptop sau calculator.

Daca sistemul de operare windows face probleme si are erori care nu pot fi corectate atunci o reinstalare de windows poate fi necesara.

Inginerii nostri care se ocupa cu clonare windows in Suceava pot evalua starea calculatorului si vor recomanda totdeauna varianta cea mai buna pentru tine.

Ce fel de SSD-uri folosim pentru clonare windows

Daca ai o preferinta pentru o marca anume de SSD sau HDD este foarte bine. Noi facem clonare windows pe SSD-uri de calitate si tot timpul le avem la dispozitie. Daca doriti un anume tip de SSD putem sa facem comanda cu exact modelul dorit.

Cand vorbim de SSD-uri de calitate ne referim la marci care sunt cotate bine in functie de parametrii de functionare ca viteza de transfer la scriere si citire pentru fisiere mari dar si mici si valorile MTBF.

Preferam marci de renume atunci cand clonam windows pentru a avea garantia ca SSD-ul va avea viata lunga, calculatorul va fi mai rapid si clientul va fi multumit.

In cazul in care aveti in vizor o marca anume de SSD noi putem sa va recomandam ceva mai bun sau mai ieftin, in functie de cerintele dumneavoastra. Orice tip de SSD folosit la clonare windows va produce o crestere a vitezei calculatorului.

Clonare Windows in Suceava?

Apelati la inginerii nostri specialisti in clonare windows. Suceava este punctul nostru de pornire. Pe langa instalari si clonari de windows putem face si curatirea calculatorului so orice alta reparatie este necesara.

Asteptam mesajul dumneavoastra in sectiunea de contact a websitului nostru.

Latest Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *