Mutare date de pe HDD pe SSD in Suceava Apeleaza acum!

Servrad S.R.L. Suceava poare face o mutare date de pe HDD pe SSD fără a reinstala sistemul de operare Windows. Inginerii firmei noastre au o experiență de peste 20 ani în clonarea Hard Diskurilor si de 10 ani pentru clonarea datelor de pe HDD pe SSD.

Pentru a elimina inconvenientul transportului calculatorului sau a laptopului la sediul firmei, inginerii Servrad S.R.L. se deplasează la sediul sau domiciliul clientului la orice oră, nefiind constrânși de un program fix. Zona noastră de activitate este pe raza județului Suceava. Asigurăm servicii de clonare HDD și transfer date de pe HDD pe SSD la prețuri rezonabile.

Clonarea Hard Diskului pe SSD se face fără reinstalarea sistemului de operare. Între sistemele de operare care pot fi clonare fără probleme enumerăm Windows 10, Windows 8, Windows 7 și Windows XP. Pot fi clonate și versiuni mai vechi de Windows dar suntem constrânși de suportului unui SSD de către unele sisteme de operare foarte vechi.

Transferul datelor de pe HDD-ul vechi pe un Hard Disk nou se face integram fără a pierde date. După efectuarea transferului de date sau a clonării Hard Diskul vechi conține datele vechi, putând fi folosit ca o copie de siguranță.

DE CE ESTE NECESARĂ O MUTARE DATE DE PE HDD PE SSD

HDD-urile devin tot mai lente odată cu trecerea timpului. Datorită tehnologiei de fabricație (disc în mișcare la viteze foarte mari, capete de citire mobile care fac sute de mișcări pe secundă), Hard Diskurile se defectează odată cu trecerea timpului.

Cele mai des întâlnite defecte la Hard Diskuri sunt defectarea capurilor de citire și pierderea proprietăților magnetice a discurilor.

De cele mai multe defecțiunea este ”anunțată” de încetinirea vitezei de copiere și citire a datelor, blocarea calculatorului sau a laptopului și uneori de zgomote specifice (clicăituri).

CE AVANTAJE AI DACA CLONEZI HDD-ul PE SSD

O mutarea a datelor de pe HDD pe SSD nu numai că elimină riscul pierderii datelor datorită defectării Hard Diskului dar crește și viteza de lucru a laptopului sau calculatorului dumneavoastră.

În primul rând avantajul clonării HDD-ului pe un SSD se va observa la pornirea calculatorului. Creșterea vitezei de pornire a calculatorului este evidentă la orice sistem de operare. Windows 10 accesează la pornire mult mai multe fișiere comparativ cu versiunile anterioare de Windows. O mutare date de pe HDD pe SSD inclusiv clonarea sistemului de operare Windows se va resimți fantastic la viteza de pornire a calculatorului.

Când efectuați o înlocuire HDD cu SSD în laptop sau calculator beneficiați și de creșterea vitezei de accesare a aplicațiilor, documentelor, imaginilor și a jocurilor. Pentru că un SSD este cu mult mai rapid decât un HDD calculatorul dumneavoastră va fi mult mai vioi.

După o înlocuire a Hard Diskului cu un SSD veți observa și o creștere a vitezei de afișare a paginilor pe internet. Aceasta se întâmplă datorită faptului că orice browser mai întâi stochează datele de afișare (text și imagini) într-o o zonă de cache și abia după aceea le afișează. Dacă HDD-ul este lent atunci tot procesul de afișare a paginilor web va fi lent.

MUTARE DATE DE PE HDD PE SSD CU INGINERII SERVRAD S.R.L. DIN SUCEAVA

Inginerii noștri specialiști în diagnosticarea, întreținerea și repararea calculatoarelor și a laptopurilor se deplasează la sediul instituției clientului sau la domiciliul dumneavoastră în funcție de cerință.

Înlocuirea HDD-ului se SSD se poate face atât cu SSD achiziționat de client dar și cu SSD aflat în stocul nostru de piese de calculator din Suceava.

Clonarea Windows-ului și a datelor de pe HDD pe SSD durează aproximativ o oră. Timpul de lucru poate varia în funcție de gradul de uzură al Hard Diskului.

Dacă alegeți să înlocuiți HDD-ul cu un SSD cu ajutorul inginerilor Servrad din Suceava, datele dumneavoastră vor fi în deplină siguranță. În timpul procesului de clonare windows și mutare a datelor nu ștergem absolut nici un fișier.

Dacă doriți o mutare date de pe HDD pe SSD si sunteți din Suceava (inclusiv raza județului Suceava) puteți să ne lăsați un mesaj în secțiunea Contact din Website-ul nostru și vă vom suna de îndată ce unul dintre tehnicieni devine disponibil.

Vă așteptăm cu drag.

Latest Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *